Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

Η μάχη της πλατείας Με ομιλία στο Σύνταγμα κλείνει την προεκλογική εκστρατεία ο Αντ.Σαμαράς


 

Αθήνα
Σφοδρή επίθεση κατά του Αλέξη Τσίπρα, στην τελική ευθεία προς τις κάλπες, αναμένεται να εξαπολύσει ο Αντώνης Σαμαράς, κατά την ομιλία του στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της ΝΔ στο Σύνταγμα στις 19:00 απόψε, Παρασκευή.

Στόχος του πρωθυπουργού είναι να πραγματοποιηθεί μια μεγάλη προεκλογική συγκέντρωση, προκειμένου να μεταδοθεί η εικόνα δυναμικής της ΝΔ. Στη συγκέντρωση αναμένεται να παραβρεθούν όλοι οι βουλευτές και τα κορυφαία στελέχη του κόμματος, σε μια ένδειξη ενότητας εν όψει της μάχης της Κυριακής.

Τα στελέχη της Συγγρού επιθυμούν η συγκέντρωση στο Σύνταγμα να είναι μια «απάντηση» στην ανοιχτή συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ χθες στην Ομόνοια.

Χθες, από τα Ιωάννινα, ο πρωθυπουργός, κλιμακώνοντας την προεκλογική αντιπαράθεση, τόνισε: «Ο κ. Τσίπρας δεν είναι απειλή για την Ελλάδα. Είναι το ατύχημα που δεν πρέπει να της συμβεί. Αυτό το ατύχημα πρέπει να το εμποδίσουμε όλοι την Κυριακή».

«Βρισκόμαστε μόλις δύο μέρες πριν από τις εκλογές και θέλω να είμαι σαφής και ξεκάθαρος: κανείς δεν μπορεί να δηλώνει ανυποψίαστος για το τι μπορεί να συμβεί. Ο κ. Τσίπρας, ενεργώντας ανεύθυνα και επικίνδυνα, ανακήρυξε τις ευρωεκλογές σε δημοψήφισμα κατά της κυβέρνησης. Θέλει να ρίξει την κυβέρνηση, πάση θυσία» είπε ο πρωθυπουργός.
Απευθυνόμενος στους ψηφοφόρους, ο κ. Σαμαράς είπε: «Ξέρω ότι παρά τις πικρίες και τις στενοχώριες που έχετε, στο βάθος της ψυχής σας γνωρίζετε πως έδωσα και δίνω και την τελευταία ικμάδα των δυνάμεών μου για να ορθοποδήσει οριστικά η πατρίδα μας. Να μη ξαναγυρίσει ποτέ στον εφιάλτη που ζήσαμε.

»Ξέρω πως αυτόν τον αγώνα τον αναγνωρίζετε όλοι. Και σας χρωστάω γι' αυτό. Όπως και ότι όλοι βλέπετε πως βήμα-βήμα πετυχαίνουμε τους στόχους μας. Και δεν πάνε χαμένες οι θυσίες σας. Ξέρω, ακόμα, πως μέσα σας καταλαβαίνετε πως δεν είχαμε άλλο δρόμο να βαδίσουμε παρά μόνον αυτόν: τη δύσκολη ανηφοριά. Μακάρι να μπορούσα να σας οδηγήσω από ευκολότερους δρόμους. Ποιος δεν θα το ήθελε. Όμως δεν υπήρχε άλλη επιλογή και το ξέρετε».
Newsroom ΔΟΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια: