Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

O συνδυασμός «Αυτοδιοίκηση για τον Άνθρωπο» απαντά στη βία,τις συκοφαντίες και τις ύβρεις

markomanifban1Ο συνδυασμός «Αυτοδιοίκηση για τον Άνθρωπο» με επικεφαλής τον Γιώργο Μαρκόπουλο, καταγγέλει τα φαινόμενα βίας  και την όξυνση του προεκλογικού κλίματος...
Ανακοίνωση του συνδυασμού «Αυτοδιοίκηση για τον Άνθρωπο» σχετική με συκοφαντίες, ύβρεις, φήμες και βία.
Μετά τις συκοφαντίες, τις ύβρεις, τις υποσχέσεις για ρουσφέτια και τις ανυπόστατες φήμες, τώρα δυστυχώς μαθαίνουμε και για περιστατικά βίας... Μάλιστα, από το συνδυασμό «Ενότητα για την Ανατροπή» καταγγέλλεται ότι, πέρα από τις βιαιοπραγίες, άγνωστο άτομο εκτόξευε εναντίον τους απειλές και φώναζε φασιστικά συνθήματα. Ελπίζουμε το άθλιο αυτό περιστατικό να είναι μεμονωμένο και να μην επαναληφθεί. Η βία και οι φασιστικές απειλές δεν έχουν καμία θέση στην Αυτοδιοίκηση, πόσο μάλλον στο Γαλάτσι μας.
Κάθε δημοκρατικός πολίτης καταδικάζει απερίφραστα και χωρίς καμία δικαιολογία τέτοια φαινόμενα, από όπου κι αν προέρχονται.
Καλούμε όλους τους συμπολίτες μας να απομονώσουν όποιον επιχειρήσει να ξεφύγει έστω και φραστικά από τα όρια της πολιτικής αντιπαράθεσης.
Και κάτι ακόμα, γενικότερο: ευχόμαστε ο κ.Τσίρος να καταλάβει επιτέλους ότι η όξυνση του κλίματος δεν οδηγεί πουθενά, είναι επικίνδυνη και μόνο βλάπτει το Γαλάτσι μας.
Στη δημοτική παράταξη "Αυτοδιοίκηση για τον Άνθρωπο", προχωράμε όπως ξεκινήσαμε. Πιστοί στις κοινές μας αξίες. Με σεβασμό σε κάθε συμπολίτη μας. Χωρίς κομματικές δεσμεύσεις. Με το καλό του τόπου μας και των συμπολιτών μας –ιδίως όσων έχουν μεγαλύτερη ανάγκη- να μπαίνει πάνω απ’ όλα και ιδίως πάνω από ψευδεπίγραφες διαφορές που δεν επιτρέπεται να μας διχάζουν στη σημερινή εποχή. Όλοι μαζί, στο δρόμο, για ένα καλύτερο Γαλάτσι.
Την Κυριακή, το Γαλάτσι μας αλλάζει σελίδα.
e-galatsi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: