Πέμπτη 15 Μαΐου 2014

Βαγγέλης Μαρινάκης: "Θέλω μόνο να προσφέρω στον Πειραιά και στους Πειραιώτες"...


ΦΩΤΟ-Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ζωντανά στον Realfm 97,8

kalpes14.gr 

«Ο Πειραιάς έχει το μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας και ακόμη δεν το έχουμε εκμεταλλευτεί για το καλό του δημότη» δήλωσε στο real fm ο υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον Συνδυασμό του Γιάννη Μώραλη ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΝΙΚΗΤΗΣ, Βαγγέλης Μαρινάκης».
«Αυτός θα είναι ο αρχικός μας στόχος. Να αξιοποιήσουμε τις ...
δυνατότητες του λιμανιού μας και να κρατήσουμε τους τουρίστες στον Πειραιά. Πριν φτάσουν οι τουρίστες στον Πειραιά πρέπει να ξέρουν τι είναι αυτή η πόλη. Όταν έχεις δουλέψεις στη ζωή σου μπορείς να ξέρεις και τα προβλήματα και τις λύσεις», σημείωσε ο κ. Μαρινάκης και υπογράμμισε: «Ο Πειραιάς μοιάζει με βομβαρδισμένοι πόλη λόγω των αυθαιρέτων που υπάρχουν παντού. Αυτή η εικόνα υποβαθμίζει την εικόνα πόλης».
Σχετικά με την κριτική από τον κ. Δρίτσα ο κ. Μαρινάκης σημείωσε: Ο κ. Δρίτσας τραβάει λάθος διαχωριστικές γραμμές. Οι καταγγελίες του κ. Δρίτσα έχουν τόση δόση αλήθειας όσο και ότι τον στηρίζει ο κ. Μίκης Θεοδωράκης. Εμείς τον καλούμε να συντονίσει το βηματισμό του με τα θέματα και τα προβλήματα που παλεύουμε όλοι για τον Πειραιά.
Για την υποψηφιότητά του ο κ. Β. Μαρινάκης σημείωσε ότι είναι «στρατιώτης» στο συνδυασμό του Γιάννη Μώραλη γιατί δεν διεκδικεί τίποτα, παρά μόνο θέλει να  προσφέρει στην πόλη που γεννήθηκε και μεγάλωσε και στους συνδημότες του.
«Αυτοί οι κύριοι που μας κατηγορούν σήμερα μας έχουν καλέσει επανηλλειμένες φορές να συμμετέχουμε στον συνδυασμό τους. Βρήκαμε όμως ένα νέο πρόσωπο με διάθεση, σχέδιο και όραμα για τον Πειραιά, τον Γιάννη Μώραλη και είμαστε μαζί του. Δεν έχει καμία λογική να μας κατηγορούν επειδή συστρατευόμαστε μαζί του κάποιοι άνθρωποι. Για εμάς σημασία έχει το «ΕΜΕΙΣ κι όχι το ΕΓΩ». Φτάσαμε στο σημείο να απολογούμαστε γιατί θέλουμε να προσφέρουμε στην αυτοδιοίκηση. Δεν έχει κάτι να μου δώσει ο Δήμος του Πειραιά, αντίθετα να δώσω θέλω στην πόλη μου και στους συνδημότες μου».

Δεν υπάρχουν σχόλια: