Πέμπτη 29 Μαΐου 2014

Οικονόμου:Eγώ δεν θα συμμετάσχω στη διαδικασία...


...αν δεν είναι οριστική η παραίτηση Κουβέλη (ΒΙΝΤΕΟ)...

"Ζήτησα από την πρώτη στιγμή να διευκολύνει τις εξελίξεις με την έννοια πρέπει να οδηγηθούμε σε νέο ξεκίνημα της ΔΗΜΑΡ" δήλωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΔΗΜΑΡ Βασίλης Οικονόμου στον ALPHA, κάνοντας λόγο για...
συντριβή άνευ προηγούμενου.

 "Υπάρχουν ευθύνες για αυτή την συντριβή" τόνισε ο κ. Οικονόμου μιλώντας μεταξύ άλλων για λάθος πορεία της ΔΗΜΑΡ τον τελευταίο χρόνο, συγκεχυμένο μήνυμα και θολό στίγμα.

Ο κ. Οικονόμου επισήμανε την ανάγκη για ένα νέο ξεκίνημα που σημαίνει, όπως, "συγκρότηση της μεγάλης κεντροαριστεράς μαζί με την Ελιά, το ποτάμι, τις κινήσεις που υπάρχουν στην κεντροαριστερά, τις προσωπικότητες και της ΔΗΜΑΡ"

Ερωτηθείς εάν θα μπορούσε ο Σπύρος Λυκούδης να αντικαταστήσει τον Φώτη Κουβέλη είπε:

"Ο Σπύρος Λυκούδης είναι πολύ σοβαρό πρόσωπο για να είναι πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ όμως πέρα από τα πρόσωπα, η αξία και η μεγάλη σημασία είναι τι πρόγραμμα και τι πορεία θα ακολουθήσουμε. Εάν είναι να ξαναγίνει μια πορεία που είχαμε τον τελευταίο χρόνο, είμαστε στο 1% θα πάμε 0,1%."

"Αν δεν είναι οριστική η παραίτηση και έχουμε άλλου τύπου φαινόμενα, δηλαδή ωσαννά από κάτω και επανατοποθέτηση του ηγέτη ως παράκληση να μην φύγει,  εγώ δεν θέλω να συμμετάσχω σε μια τέτοια διαδικασία. Τη θεωρώ πολύ άσχημη εικόνα για τον κόσμο, θα χάσουμε και τα τελευταία ίχνη αξιοπιστίας" υπογράμμισε ο κ. Οικονόμου.

"Πιστεύω ότι θα έχουμε οριστική παραίτηση. Οτιδήποτε άλλο θα υποτιμήσει και τα πρόσωπα και την πολιτική πορεία ενός κόμματος" συμπλήρωσε.

Ερωτηθείς τι θα πράξει σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο είπε ότι δεν έχει σκεφτεί.Δείτε το βίντεο...

Β. ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ -ΔΗΜΑΡ από Enikos_gr
enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: