Σάββατο 28 Ιουνίου 2014

Άστραψε και βρόντηξε η Ραχήλ Μακρή...


Ραχήλ Μακρή: «Είστε παιδιά του Μπόμπολα, προσκυνημένοι και προδότες!»"Είστε πουλημένοι και προδότες!"...


Η Ραχήλ Μακρή, που ως γνωστό δεν "μασάει" τα λόγια της, την έπεσε σκληρά στον...
Ανδρέα Παπαμιμίκο και στα όσα είπε στο συνέδριο του Ποταμιού, ότι δηλαδή «ανήκουμε στην ίδια όχθη με το Ποτάμι».

Η βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων έγραψε χαρακτηριστικά στο twitter: «Φυσικά και ανήκετε. Παιδιά του μπόμπολα και των συμφερόντων είστε όλα. Προσκυνημένοι, πουλημένοι και προδότες».
makri-twitter
Όπως εξελίσσεται το συνέδριο του Ποταμιού, σε ένα νεοφιλελεύθερο εκσυγχρονιστικό πανηγύρι, όλο και βαραίνει το κλίμα στον ΣΥΡΙΖΑ αλλά και στις ανένταχτες δυνάμεις της σοσιαλιστικής κοινωνικής πλειοψηφίας από την απίστευτη γκάφα του Δημήτρη Βίτσα να απευθύνει κάλεσμα στο Ποτάμι. Το σοσιαλιστικό πατριωτικό μπλοκ αλλά και το ευρύτερο μνημονιακό εκφράζει την έντονη δυσαρέσκειά του με διαρροές, ενώ πολλοί λένε χαρακτηριστικά ότι «κάποιοι έχουν βαλθεί να καταστρέψουν τον Τσίπρα με αυτά που λένε και κάνουν».

Για την ιστορία, ο Ανδρέας Παπαμιμίκος είπε στο συνέδριο του Ποταμιού τα εξής, που εκθέτουν ανεπανόρθωτα τον Δημήτρη Βίτσα:

«Σήμερα μετά από 5 χρόνια κρίσης, έχουν διαμορφωθεί δύο πλευρές. Από τη μία, οι άνθρωποι της κοινής λογικής, της παραγωγής και των μεταρρυθμίσεων. Και από την άλλη οι λαϊκιστές, οι συντεχνίες και τα κάθε λογής συμφέροντα που δε θέλουν να αλλάξει τίποτα. Είτε μας αρέσει είτε όχι, αυτό είναι το μέτωπο. Αυτούς έχουμε να αντιμετωπίσουμε, αν θέλουμε να ξεφύγουμε από τη νοοτροπία που μας χρεοκόπησε».

Και πρόσθεσε:

«Οι Έλληνες έχουμε κοινές προκλήσεις. Μπορούμε να διαμορφώσουμε λοιπόν, και κοινή αντίληψη για μία σειρά από κρίσιμα ζητήματα, πάνω στη βάση της λογικής. Ανήκουμε – αν θέλετε – στην ίδια όχθη του «ποταμιού». Αυτή των μεταρρυθμίσεων και των ριζοσπαστικών αλλαγών. Της Κοινωνικής Δικαιοσύνης και της δίκαιης Ευρωπαϊκής Ένωσης. Των ανθρώπων της παραγωγής, της δυναμικής μεσαίας τάξης και της δημιουργίας»...
tribune.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: