Σάββατο 28 Ιουνίου 2014

Ο διευθυντής του Αλ. Τσίπρα θέτει το δίλλημα στους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ

Ο διευθυντής του Αλ. Τσίπρα θέτει το δίλλημα στους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ
Κάθε συνεννόηση με την κυβέρνηση στο θέμα του χρέους αποκλείει ο διευθυντής του γραφείου τύπου του ΣΥΡΙΖΑ κ. Νίκος Παππάς ξεκαθαρίζοντας ότι «οι χαμένοι είναι αδύνατο να διαπραγματευτούν».
Μέσα από συνέντευξή του στην Realnews αναφέρει μεταξύ άλλων ο κ. Παππάς: «Δεν είναι ότι δεν μπορούν, είναι ότι δεν θέλουν να διαπραγματευτούν» και ειδικά για το κούρεμα του χρέους διερωτάται: «Πως είναι δυνατόν δύο χρόνια μετά το εγκληματικό PSI να συζητάμε ξανά για «κούρεμα»; Δεν είχαν γεμίσει τα μίντια από δηλώσεις κυβερνητικών στελεχών ότι οριστικά λύθηκε το θέμα του χρέους; Θα απολογηθούν;».
Στέλνοντας μήνυμα στη μειοψηφία, ο κ. Παππάς επί τοις ουσίας προειδοποιεί ότι: «αν δεν είμαστε αυτοδύναμοι θα οδηγηθούμε σε αναγκαστικές κεντροαριστερές συμμαχίες και οδυνηρές «δεξιές στροφές» και υποχωρήσεις».
Απαντώντας δε, στην πρωτοβουλία των «53» εκτιμά ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει ανάγκη από ακόμα μία τάση, αλλά από ενίσχυση των λειτουργιών ενιαίου κόμματος».
Τέλος, ο ίδιος εκφράζει την πεποίθηση αναφορικά με το αν η κυβέρνηση θα συγκεντρώσει τους 180 για εκλογή ΠτΔ πως «το βάρος της αποτυχίας της κυβέρνησης θα οδηγήσει σε εκλογές πριν την προεδρική εκλογή».
.egiakoumis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: