Δευτέρα 30 Ιουνίου 2014

«Ατυχήσαμε»... Στήριξη στον Γκέκα, απογοήτευση αλλά και αισιοδοξία από τους διεθνείς


Στήριξη στον Γκέκα, απογοήτευση αλλά και αισιοδοξία από τους διεθνείς
  (Φωτογραφία:  Reuters )

Η απογοήτευση ήταν το φυσικό και λογικό συναίσθημα των Ελλήνων διεθνών μετά τον αποκλεισμό της εθνικής. Ωστόσο όλοι θέλησαν να τονίσουν ότι η προσπάθεια έγινε και ότι το μέλλον τους ανήκει...
Aθήνα

«Δεν υπάρχουν πολλά λόγια. Προσπαθήσαμε. Δώσαμε τον καλύτερο εαυτό μας, αλλά όταν φτάνεις στη ρώσικη ρουλέτα είναι καθαρά θέμα τύχης. Προσπαθήσαμε, είχαμε ευκαιρίες, δεν καθαρίσαμε το ματς στα 120 λεπτά, ενώ μπορούσαμε. Στόχος ήταν να προκριθούμε, αλλά ατυχήσαμε και στο γκολ που δεχτήκαμε, αλλά και στις ευκαιρίες που χάσαμε» είπε ο Γιώργος Σαμαράς και συνέχισε:

«Αγωνιστήκαμε σαν ομάδα, τα δώσαμε όλα και χάσαμε σαν ομάδα. Δεν ρίχνουμε ευθύνη σε κανέναν και όλοι στηρίζουμε τον Φάνη για το πέναλτι που έχασε».

Για το τέλος του Σάντος και του Καραγκούνη από την Εθνική, ο «Sam» είπε: «Ευχαριστούμε τον Φερνάντο Σάντος και τον Γιώργο Καραγκούνη γιατί μας βοήθησαν όλα αυτά τα χρόνια να αλλάξουμε επίπεδο. Είναι κρίμα που ο τελευταίος αγώνας τους στην Εθνική είχε αυτή την κατάληξη».

Γιάννης Μανιάτης: «Κάναμε υπεροπροσπάθεια. Ο αντίπαλος τερματοφύλακας είναι ο ήρωας της βραδιάς. Στα πέναλντι σταθήκαμε άτυχοι. Το θετικό είναι ότι δώσαμε χαρά στους Ελληνες. Το θέλαμε και είναι κρίμα να μην συνεχίσουμε».

Σωκράτης Παπασταθόπουλος: 
«Το ποδόσφαιρο έχει λίγες χαρές και πολλές λύπες. Η ομάδα που έχει κάνει υπορποσπάθεια με δέκα πάικτες έχει πλεονέκτημα στα πέναλντι και έτσι έγινε. Ο Κάρα είναι μεγάλη προσωπικότητα. Είναι μεγάλος αρχηγός. Αφήνει εμπειρίες και μεγάλη παρακαταθήκη. Πρέπει να είμαστε πάντα ενωμένοι».
Newsroom ΔΟΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια: