Παρασκευή 6 Ιουνίου 2014

Πυροδοτεί σενάρια η (μυστική) συνάντηση Σαμαρά με Ντόρα...


mpakogianniSamaras
Ανασχηματισμός με Μπακογιάννη στο ΥΠΟΙΚ;...
Η Ντόρα Μπακογιάννη υπουργός Οικονομικών; Το ερώτημα αυτό, που πλανάται ως σενάριο το τελευταίο χρονικό διάστημα, ανέκυψε πλέον ως ισχυρό ενδεχόμενο μετά τη συνάντηση που είχαν, νωρίτερα σήμερα, ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς με την πρώην Υπουργό και βουλευτή Επικρατείας της Ν.Δ.
 Η...
συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο γραφείο που διατηρεί ο κ. Σαμαράς, επί της οδού Μουρούζη, και ο Πρωθυπουργός εθεάθη να αποχωρεί πεζή από το Μαξίμου προκειμένου να φτάσει στο ραντεβού με την κ. Μπακογιάννη. Πληροφορίες από το περιβάλλον της κας Μπακογιάννη κάνουν λόγο για συνάντηση που είχε ζητηθεί εδώ και ημέρες, πιθανότατα μετά το εκλογικό αποτέλεσμα της 25ης Μαϊου, και προσέθεταν ότι δεν σχετίζεται με τον επικείμενο ανασχηματισμό ή με τα σενάρια ανάληψης της θέσης Επιτρόπου στην Κομισιόν από την κ. Μπακογιάννη. «Ουδεμία συζήτηση υπήρξε επ' αυτών» σημειώνουν σχετικά οι ίδιες πηγές.

Την ίδια στιγμή και το Μαξίμου στέλνει ανάλογο βήμα, διαψεύδοντας ότι η συνάντηση εντάσσεται στο σχεδιασμό του κ. Σαμαρά για τον ανασχηματισμό. Ωστόσο, εκ των πραγμάτων, το όνομα της κας Μπακογιάννη εισέρχεται για τα καλά πλέον στο κάδρο της σεναριολογίας και φέρεται ως ισχυρή υποψήφια για την κορυφή του οικονομικού επιτελείου.

matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: