Τετάρτη 4 Ιουνίου 2014

Καθαρίστριες: «Μας απειλούσαν και μας έβριζαν οι χρυσαυγίτες»...




 BINTEO...
 Σε καταγγελίες για τραμπουκισμούς χρυσαυγιτών, προχώρησαν οι καθαρίστριες του Υπουργείου Οικονομικών. Όπως τονίζουν σε δελτίο Τύπου, «οι χρυσαυγίτες περνούσαν από το πρωί έξω από το Υπουργείο, μας έβριζαν και μας απειλούσαν με στόχο να...
μας εκφοβίσουν».

Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου που εξέδωσε το  Συντονιστικό των απολυμένων καθαριστριών του υπουργείου Οικονομικών που παραμένουν έξω από το υπουργείο «Από το πρωί, ομάδες Χρυσαυγιτών περιφέρονται γύρω από τον χώρο που πραγματοποιείται η καθιστική διαμαρτυρία μας, βρίζοντας και απειλώντας».

Οι καθαρίστριες συνδέουν την χθεσινή επίθεση που δέχθηκαν από τα ΜΑΤ με τη σημερινή δράση των χρυσαυγιτών. «Μια μέρα μετά την επίθεση των δυνάμεων της κρατικής καταστολής και τους τραυματισμούς, εμφανίστηκαν και οι παρακρατικές ομάδες να μας τρομοκρατήσουν ελπίζοντας πως θα μας αναγκάσουν να γυρίσουμε στα σπίτια μας, φοβισμένες και ταπεινωμένες. Πιστή στο ρόλο της η θρασύδειλη εγκληματική συμμορία εμφανίζεται σαν το μακρύ χέρι της εξουσίας, πάντα ενάντια στους εργατικούς αγώνες τρομοκρατώντας απολυμένες γυναίκες» αναφέρουν χαρακτηριστικά.

«Ας γνωρίζουν οι καθοδηγητές τους πως οι αγωνιζόμενες καθαρίστριες δεν θα υποχωρήσουν, δεν θα γυρίσουν στα σπίτια τους αλλά στις δουλειές τους.
Προειδοποιούμε τη κυβέρνηση πως από εδώ και πέρα αναλαμβάνει ακέραια τη ευθύνη για την σωματική ακεραιότητα των διαμαρτυρόμενων καθαριστριών» τονίζουν στην ανακοίνωσή τους οι καθαρίστριες του υπουργείου Οικονομικών και καλούν τους εργαζόμενους και ανέργους, τις νέες και τους νέους να πλαισιώσουν ακόμη πιο δυναμικά περιφρουρώντας το χώρο της διαμαρτυρίας.


topontiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: