Τρίτη 24 Ιουνίου 2014

Πενήντα προσαγωγές κοντά στην κατοικία του πρωθυπουργού...





Σε 50 προσαγωγές προχώρησαν οι αρχές το απόγευμα της Τρίτης κοντά στην κατοικία του πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά, στην Κηφισιά. Πιο αναλυτικά, ομάδα περίπου 60 ατόμων που – σύμφωνα με...
την αστυνομία – προερχόταν από τον αναρχικό χώρο, προσπάθησε λίγο μετά τις 7:00 να πραγματοποιήσει συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από την κατοικία του πρωθυπουργού, με αφορμή το νομοσχέδιο για τις ειδικές συνθήκες κράτησης και τις φυλακές τύπου Γ’.
Η συγκέντρωση εμποδίστηκε από τις αστυνομικές αρχές που προσήγαγαν τα περισσότερα άτομα. Μέχρι στιγμής, καμία προσαγωγή δεν έχει μετατραπεί σε σύλληψη.
H ανοιχτή συνέλευση αντιεξουσιαστών, σε ένδειξη αλληλεγγύης, έχει καλέσει σε συγκέντρωση έξω από τη ΓΑΔΑ όπου έχουν μεταφερθεί οι προσαχθέντες, για απόψε μετά τις 10:00 το βράδυ.
Υπενθυμίζεται πως η Επιτροπή Αγώνα Φυλακών ξεκίνησε από τη Δευτέρα μαζική απεργία πείνας σε όλες τις φυλακές σε ένδειξη διαμαρτυρίας «ενάντια στο φασιστικό νομοσχέδιο των φυλακών τύπου Γ΄ και για την υπεράσπιση του δικαιώματος της άδειας και της αναστολής».

efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: