Παρασκευή 25 Ιουλίου 2014

Το μεσημέρι η κηδεία της Είχαμε ενημερώσει τη ΔΕΗ από το 2004, λένε οι συγγενείς της 56χρονης


Είχαμε ενημερώσει τη ΔΕΗ από το 2004, λένε οι συγγενείς της 56χρονης
  (Φωτογραφία:  ΑΠΕ )


Αθήνα
Αποφασισμένοι να κινηθούν δικαστικά εναντίον της ΔΕΗ είναι οι τρεις γιοι της 56χρονης τετραπληγικής από τα Χανιά, η οποία κηδεύεται στις 4 το μεσημέρι.

Οι γιοι της μιλούν για «εγκληματική ενέργεια», τονίζοντας ότι η ΔΕΗ είχε ενημερωθεί για την κατάσταση της υγείας της μητέρας τους από το 2004.

Όπως ανέφερε στο Έθνος ο δεύτερος γιος της, όταν το 2004 η μητέρα του πήρε εξιτήριο από τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Χανίων, από το νοσοκομείο είχε σταλεί έγγραφο στη ΔΕΗ που ενημέρωνε για την απόλυτη ανάγκη μηχανικής υποστήριξης της 56χρονης.

«Νιώθω οργή και πικρία για τον άδικο χαμό της μητέρας μου, η οποία ταλαιπωρήθηκε πολύ στη ζωή της μέχρι το τέλος (...). Ήρθαν και έκοψαν το ρεύμα χωρίς να έχει προηγηθεί κάποια προειδοποίηση. Αν το γνωρίζαμε θα κάναμε τα πάντα για να το αποτρέψουμε» αναφέρει.

«Θα μπορούσαν να επικοινωνήσουν μαζί μας, να ενημερώσουν τη γειτονιά ότι κόβουν το ρεύμα ώστε να τρέξουμε να βάλουμε σε λειτουργία τη γεννήτρια. Δεν άκουσαν το συναγερμό που χτυπάει από το μηχάνημά της κάθε φορά που κόβεται το ρεύμα;» ανέφεραν τα παιδιά της στα Νέα.

Ο οφειλόμενος λογαριασμός στη ΔΕΗ ήταν 267 ευρώ και μαζί με το «χαράτσι» το χρέος έφτασε τα 801 ευρώ.

Αργά το βράδυ της Πέμπτης ολοκληρώθηκε η νεκροψία στη σορό της άτυχης γυναίκας, με τον ιατροδικαστή να τονίζει ότι ακόμη δεν μπορούν να εξαχθούν ασφαλή συμπεράσματα για τις ακριβείς συνθήκες θανάτου της.

Αναμένονται τα αποτελέσματα των ιστολογικών εξετάσεων και θα ακολουθήσει μακρά έρευνα από ειδικούς πραγματογνώμονες.
Newsroom ΔΟΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια: