Πέμπτη 7 Αυγούστου 2014

Ο Τσίπρας στο Άγιον Όρος...


ΦΩΤΟ-Ο Τσίπρας στο Άγιον Όρος


ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ...
Ανταποκρινόμενος σε πρόσκληση της Ιεράς Κοινότητας Αγίου Όρους, ο πρόεδρος και αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ επισκέπτεται σήμερα και αύριο την Αθωνική πολιτεία και Μονές του Αγίου Όρους, ώστε να ενημερωθεί και από κοντά για τα θέματα που αφορούν την...
Αθωνική Πολιτεία.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας έτυχε θερμής υποδοχής από τους Αγιορείτες και εξέφρασε το θαυμασμό του στην υπερχιλιόχρονη παράδοση και προσφορά του Αγίου Όρους αναγνωρίζοντας την ιδιαίτερη ιστορική, πολιτισμική και θρησκευτική σημασία της Αθωνικής Πολιτείας.
«Πιστεύουμε ότι η ελληνική πολιτεία έχει χρέος να προστατεύσει αυτή την πολιτιστική κληρονομιά. Ο ειλικρινής σεβασμός με τον οποίο προσεγγίζουμε την ιστορία σας μας οδηγεί την διάθεση να είμαστε αρωγοί στις ανάγκες της ιεράς σας κοινότητας, από όποια θέση ο ελληνικός λαός επιλέξει να έχουμε ευθύνη στο απώτερο μέλλον», είπε -μεταξύ άλλων- στην αντιφώνησή του ο Αλ. Τσίπρας.
Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είχε συνάντηση με την Διοίκηση του Αγίου Όρους και επισκέφθηκε τις κρατικές δομές (λιμεναρχείο, πυροσβεστικό σταθμό κτλ). 
Ο Αλ. Τσίπρας συνοδεύεται από τους Γιάννη Αμανατίδη, Βουλευτή Α’ Θεσσαλονίκης και υπεύθυνο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ για τα Θρησκεύματα, Μάκη Λυκόπουλο, αρμόδιο της θεματικής Θρησκευμάτων του ΣΥΡΙΖΑ και Νίκο Παππά, διευθυντή του γραφείου του.
 
 
left.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: