Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου 2014

H ανεργία των γιατρών 38% στην Ελλάδα...


...την ώρα που οργανικές θέσεις μένουν ακάλυπτες για χρόνια στα νησιά...


euro-crimes.blogspot

Στο νησί του "Mama Mia"εκλιπαρούν, αιώνες για έναν γιατρουδάκο, και παρά τις υποσχέσεις όσων Πολιτικών περνούν προεκλογικά από το χωριό Γλώσσα στη Σκόπελο, τιπουτις.
Κι ας έχουν...
προκηρυχθεί από αμνημονεύτων χρόνων 2 οργανικές θέσεις σε ένα  τουριστικό προορισμό που το καλοκαίρι ξεπερνά σε κατοίκους και επισκέπτες  τις 3-4 χιλιάδες ψυχές, κι άλλα τόσα...
ανασφάλιστα μηχανάκια(Διαβάστε ΕΔΩ σχετική ανάρτηση). Κι αντι 2 λειτουργούς του Ιπποκράτη , απέκτησαν 2 ...παπάδες. Και μπορεί οι agents του Θεού επί των Β.Σποράδων να μην υπογράφουν τα πιστοποιητικά θανάτου, τουλάχιστον, οι...Χριστιανοί δεν πηγαίνουν  αδιάβαστοι.


Κι όλα αυτά που οι Ιατρικοί Σύλλογοι (με επικεφαλής τον κουραστικό Πατούλη) σκούζουνε ότι μακριά στα ξένα αναζητούν την τύχη τους ο νέοι γιατροί της κατοχικής Ελλάδας, καθώς πλέον ένας στους τέσσερις είναι άνεργος ή υποαπασχολείται, ενώ η πολύχρονη αναμονή για έναρξη ή ολοκλήρωση ειδικότητας σε συνδυασμό με τους χαμηλούς μισθούς οδηγεί στη "μεγάλη απόφαση" για φυγή στο εξωτερικό, (κυρίως Τουρκία).
Από προχθές όμως οι (επιζήσαντες) ντόπιοι μπορούν να ανασάνουν (εκτός από τα καυσαέρια των ενοικιαζόμενων 2-4 τροχων), γιατί σύμφωνα με τα κουτσομπολιά ένας "δόκιμος" γιατρός δέχθηκε να κάνει το Αγροτικό του στο χωριό , κι ευχόμαστε στο Στέργιο να στεριώσει, και να "μάθει" τη δουλειά πάνω στους υπέροχους κατοίκους της Γλώσσας.
Από το ολότελα καλύτερα ...πειραματόζωα...

Δεν υπάρχουν σχόλια: