Κυριακή 5 Οκτωβρίου 2014

Η νταλίκα πηρε σβάρνα ό,τι βρηκε μπροστά της


ΦΩΤΟ-Τραγωδία στην Εγνατία-Τέσσερις νεκροί από καραμπόλα

"Δεν υπήρχε τροχαία στα έργα".

Μαρτυριες - Σοκ...

ΗΧΗΤΙΚΟ...

ΝΕΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ

Το απόλυτο χάος επικράτησε, μετά την καραμπόλα πολλών αυτοκινήτων και νταλίκας που σημειώθηκε, λίγο μετά τις 10:30 το πρωί, στην Εγνατία Οδό, στο...
ρεύμα από Βέροια προς Θεσσαλονίκη, σύμφωνα με μαρτυρία αυτόπτη μάρτυρα, που μίλησε στην εκπομπή των Άκη Παυλόπουλου και Μάνου Νιφλή, στον RealFM, 97.8.
«Ακούσαμε χτυπήματα, σπασίσματα και βλέπουμε μία νταλίκα η οποία έρχεται με ιλιγγιώδη ταχύτητα και παίρνει σβάρνα ό,τι βρει μπροστά της. Εμείς περάσαμε στο άλλο ρεύμα της Εγνατίας, τρέξαμε από την άλλη μεριά μήπως σκάσει η νταλίκα. Αφού είδαμε ότι εξερράγη, πήραμε τα αυτοκίνητά μας και τα τραβήξαμε, όσο το δυνατόν πιο μπροστά και μετά επικράτησε το απόλυτο χάος», επισήμανε.
Όσον αφορά τον οδηγό της νταλίκας, ο αυτόπτης μάρτυρας ανέφερε ότι, προς το παρόν, δεν τον έχουν βρει. «Δεν ξέρω μήπως είναι κάτω από τη νταλίκα», πρόσθεσε.
Ακούστε το ηχητικο, ΕΔΩ...

"Δεν υπήρχε τροχαία στα έργα"

Αυτό καταγγέλλουν στον ραδιοσταθμό πολλοί μάρτυρες, καθώς, οπως αναφέρουν στο σημείο των έργων δεν υπήρχε τροχαία ενώ η ασυνεννοησία προέκυψε από τους εργαζόμενους με τις κόκκινες σημαίες με αποτέλεσμα η νταλίκα να μην προλάβει να φρενάρει σε απόσταση 50 μέτρων από τα διερχόμενα αυτοκίνητα...

πηγη enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: