Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2014

«Προσπάθεια παρερμηνείας» «Μιλώ για συνεννόηση όχι για παζάρια» λέει η πλευρά Παπανδρέου


«Μιλώ για συνεννόηση όχι για παζάρια» λέει η πλευρά Παπανδρέου
Ο πρώην πρωθυπουργός Γ.Παπανδρέου   (Φωτογραφία:  Intime )
«Δεν ζητάω κυβέρνηση ειδικού σκοπού» διευκρινίζει ο Γιώργος Παπανδρέου μέσω του συνεργάτη Γιώργου Ελενόπουλου. Παράλληλα διαψεύδει συνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα.Αθήνα

Σε ανακοίνωσή του ο υπεύθυνος του Γραφείου Τύπου του πρώην Πρωθυπουργού, μιλά με σκληρή γλώσσα για τις αντιδράσεις που προκάλεσε η δήλωση Παπανδρέου στη Χαριλάου Τρικούπη αλλά και σε άλλες πλευρές.

«Είναι αλήθεια ότι, οι καθαρές θέσεις δημιουργούν πρόβλημα σε όσους έχουν συνηθίσει να φυτοζωούν στη θολούρα» υποστηρίζει και προσθέτει: «Αρκετοί έκαναν πώς δεν κατάλαβαν. Γιατί; Για να μπορούν να την ερμηνεύουν όπως θέλουν και να της αποδίδουν όποιον χαρακτήρα και όποια σκοπιμότητα τους βολεύει».

Ο Γιώργος Ελενόπουλος ζητά από όσους παρερμηνεύουν την δήλωση του πρώην Πρωθυπουργού«αντί να εκτίθενται, καλό θα ήταν να εξηγήσουν στον Ελληνικό λαό, γιατί δεν αναλαμβάνουν κάποια πρωτοβουλία συνεννόησης και συναίνεσης μεταξύ των δημοκρατικών πολιτικών δυνάμεων».

Υποστηρίζει πως η πρόταση του Γιώργου Παπανδρέου, «δεν χρειάζεται ερμηνείες, είναι σαφής και καθαρή» και σημειώνει: «Για συνεννόηση και ευρύτερη συναίνεση μιλά ο Γιώργος Παπανδρέου, όχι για παζάρια».

Συνεργάτες του, διευκρίνιζαν επίσης ότι «έγιναν διάφορες ερμηνείες της πρότασης Παπανδρέου, όπως για παράδειγμα ότι εννοεί κυβέρνηση ειδικού σκοπού, ερμηνείες οι οποίες δεν προέρχονταν από την Χ. Τρικούπη».

Τέλος, ο υπεύθυνος Τύπου του πρώην Πρωθυπουργού διαψεύδει δημοσίευμα, που αναφέρεται σε συνάντηση του Γιώργου Παπανδρέου με τον Αλέξη Τσίπρα: «Θα ήταν χρήσιμο σε κάποιους, αντί να μοιράζουν στους αναγνώστες τους "χάντρες και καθρεφτάκια", να επιβεβαιώνουν τις πληροφορίες τους πριν προχωρήσουν σε δήθεν βαρύγδουπες αποκαλύψεις. Ένα τηλεφώνημα αρκεί» καταλήγει.
Newsroom ΔΟΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια: