Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2015

ΔΕΥΤΕΡΑ 12/1 ΛΑΜΙΑ, ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ώρα 6μμ ΠΛΑΤΕΙΑ ΔΙΑΚΟΥ

Στην Λαμία σήμερα ο Γιώργος Παπανδρέου...... 

Στην Λαμία σήμερα ο Γιώργος Παπανδρέου......

Στην Λαμία σήμερα ο Γ.Παπανδρέου…….
Στην Λαμία θα βρεθεί σήμερα το απόγευμα ο πρόεδρος του «Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών» Γιώργος Παπανδρέου για να πραγματοποιήσει την προεκλογική του ομιλία στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Φθιώτιδας (18:00). Ο κος Παπανδρέου αναμένεται όπως καις στις προηγούμενες ομιλίες που πραγματοποιεί τον τελευταίο καιρό σε αρκετά μέρη της χώρας να μιλήσει για την πολιτική ταυτότητα του εγχειρήματος του .
Χθές μάλιστα μιλώντας στην Αθηναΐδα τόνισε την ανάγκη να εκπροσωπηθούν στην νέα Βουλή ηγεσίες και κόμματα που   έχουν δείξει ότι μπορούν να σηκώσουν το βάρος της ευθύνης και να ξεκινήσουν τις μεγάλες αλλαγές που έχει ανάγκη η χώρα  .
Ακόμη ο  κ. Παπανδρέου  υπογράμμισε: «Έχουμε καθαρή πολιτική ταυτότητα, το Κίνημά μας των Δημοκρατών Σοσιαλιστών. Αυτή είναι εγγύηση για όποια συνεργασία κυβερνητική ή άλλη σε ξεκάθαρο προοδευτικό πλαίσιο». «Ο δικός μου ρόλος είναι ακριβώς να διασφαλίσω αυτή την πλατιά συμμετοχική και δημοκρατική διαδικασία ανασυγκρότησης του ευρύτερου χώρου των δημοκρατών και σοσιαλιστών στην χώρα μας», ανέφερε σε άλλο σημείο της ομιλίας του ο κ. Παπανδρέου, χαρακτηρίζοντας τη συνέντευξη που έδωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ως κατάθεση ψυχής δίνοντας απαντήσεις για όλα.
Επέκρινε τον Αντώνη Σαμαρά για τη στάση του ως αξιωματική αντιπολίτευση απέναντι στη κυβέρνηση του χαρακτηρίζοντάς τον «προπονητή της εξέδρας» και κάλεσε τους υποψηφίους του Κινήματος να πουν παντού «ότι η συντηρητική δεξιά ηγεσία και όσοι ταυτίστηκαν μαζί της αποδόμησαν αντί να προωθήσουν το μεταρρυθμιστικό έργο που παρέλαβαν. 
Κατέκρινε και τον ΣΥΡΙΖΑ τονίζοντας ότι έχει βαρύτατες ευθύνες γιατί υπηρετεί την πελατειακή λογική, και ένα συγκεντρωτικό κομματικό κρατισμό. «Το ΚΙΝΗΜΑ μιλά για το Ελληνικό Σχέδιο εξόδου από την κρίση. Με απλό τρόπο λέω ότι είναι μια άλλη, εναλλακτική, οραματική αλλά και ρεαλιστική, υπεύθυνη πρόταση απέναντι στα ευχολόγια της ΝΔ ή του ΣΥΡΙΖΑ», υποστήριξε ο κ. Παπανδρέου.
http://www.ilamia.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: