Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2015

Απάντηση της Συντονιστικής Επιτροπής Λάρισας σε ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας

O ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας θυμήθηκε τις παλιές στιγμές, τότε που ο ΣΥΡΙΖΑ συνωστιζόταν σε πλατείες με τους ψεκασμένους κι άλλους ακροδεξιούς δήθεν αγανακτισμένους, εξαπολύοντας ύβρεις και απειλές προς τον Γ. Παπανδρέου και την κυβέρνησή του, που πάλευαν για να μην καταρρεύσει η Ελλάδα.Την εποχή που κάποιοι κάναμε το πατριωτικό μας καθήκον, ο κ. Τσίπρας έκανε ό,τι κι ο κ. Σαμαράς: Ενώ η χώρα είχε ανάγκη από σοβαρότητα, υπευθυνότητα και συναίνεση, για να μπορέσει να βγει από την κρίση, αυτοί που την χρεοκόπησαν, ήταν στην εξέδρα και μας λιθοβολούσαν.Σήμερα, η χώρα βρίσκεται σε αδιέξοδο, γιατί και οι δύο, οι εραστές της άρνησης, δεν υπηρέτησαν αυτά τα δύσκολα τελευταία χρόνια την αλήθεια.Συναντήθηκαν και οι δύο, στον τόπο της εξυπηρέτησης μικροκομματικών σκοπιμοτήτων.
Οι μεν, πιστοί υπηρέτες των κατεστημένων, οι δε ακόλουθοι συντηρητικών αντιλήψεων, που έκρυβαν και κρύβουν κάτω από έναν λόγο δήθεν επαναστατικό, ενώ την ίδια ώρα οι ίδιοι, με τις πολλές και εντελώς διαφορετικές τοποθετήσεις τους προσπαθούν με μισόλογα να αμβλύνουν τις εντυπώσεις που προκαλούν.
Έτσι όμως, παίζουν τη χώρα στα ζάρια.
Το καλύτερο που έχουν να κάνουν, αντί να κοροϊδεύουν τον κόσμο με δήθεν ευθύνες προς αυτούς που έσβηναν τη φωτιά, ας δουν τη δική τους ευθύνη, τόσο απέναντι στο πώς στάθηκαν όλα αυτά τα χρόνια αλλά κυρίως πώς πολιτεύονται σήμερα. Ακριβώς επειδή οι πολίτες έχουν κρίση.
Αν νομίζουν ότι μια χώρα κυβερνιέται με ευχολόγια και ασαφείς υποσχέσεις που απειλούν τις θυσίες που έκανε ο ελληνικός λαός μέχρι σήμερα, πλανώνται πλάνην οικτράν.
Ας είναι προσεκτικοί λοιπόν, γιατί με τις επιλογές τους, μπορεί να βρεθούν απέναντι από την Ιστορία.
Αν δεν γνωρίζουν τι σημαίνει αυτό, ας ρωτήσουν παλιότερους συντρόφους τους.
http://www.tokinima.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: