Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2015

«Πρόεδρε, για τελευταία φορά το κάνεις αυτό»...


«Πρόεδρε, για τελευταία φορά το κάνεις αυτό»
Κανένας από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που συμμετείχαν στη θυελλώδη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, σ' αυτήν που ο Αλ. Τσίπρας ανακοίνωσε ότι προτείνει τον Π. Παυλόπουλο στην Προεδρία της Δημοκρατίας, δεν πρόκειται να ξεχάσει πώς...
τελείωσε η συνεδρίαση αυτή. 

«Πρόεδρε, για τελευταία φορά το κάνεις αυτό. Αλλη φορά δεν μπορεί και δεν θα το επιτρέψουμε να υπάρξει» είπαν στον Πρωθυπουργό βουλευτές την ώρα που έφευγαν, σύμφωνα με το Βηματοδότη. 

Είχαν προηγηθεί ενστάσεις, παρατηρήσεις και επικρίσεις σχεδόν από το σύνολο των βουλευτών για την απόφαση του Πρωθυπουργού, ακόμη και προτάσεις ώστε να τεθεί το όνομα του κ. Παυλόπουλου σε... ψηφοφορία. Ολοι αυτοί διαμαρτύρονταν σαν να βρίσκονταν σε συνεδρίαση κομματικού οργάνου για τη μη τήρηση των δημοκρατικών διαδικασιών που ακολουθήθηκαν στην επιλογή του κ. Παυλόπουλου, για τον τρόπο ανακοίνωσης του ονόματός του από τον Πρωθυπουργό, ακόμη και για... υποχωρήσεις όσον αφορά το πρόγραμμα του κόμματος. 

«Με έδιωξαν από τους ΑΝΕΛ επειδή έλεγα πως ήταν προσωποπαγές το κόμμα και τώρα βλέπω και εδώ πώς λαμβάνονται οι αποφάσεις» φέρεται να είπε σε μια στιγμή η Ραχήλ Μακρή...

Ωστόσο οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ψήφισαν τον Προκόπη Παυλόπουλο εκτός από την Ιωάννα Γαϊτανη και τον Γιάννη Μιχελογιαννάκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: