Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2015

"Μια ομαδούλα κυβερνούσε το κόμμα και έδινε εντολές"...


Πυρά Γιαννάκου κατά Σαμαρά: Μια ομαδούλα κυβερνούσε το κόμμα και έδινε εντολές
Πυρά Γιαννάκου κατά Σαμαρά (HXHTIKO)...
Απαντήσεις για όλα έδωσε η πρώην υπουργός της Νέας Δημοκρατίας, Μαριέττα Γιαννάκου, μιλώντας στον Real Fm 97,8 και την εκπομπή των Άκη Παυλόπουλου και Μάνου Νιφλή, εξαπολύοντας πυρά κατά του Αντώνη Σαμαρά.

«Δεν υπήρξε καμία ματαίωση. Αυτό το είπαν φαίνεται γιατί...
περίμεναν διάφορα κανάλια έξω από το γραφείο του κ. Καραμανλή. Το ραντεβού θα γίνει», είπε χαρακτηριστικά η κυρια Γιαννάκου για το επικείμενο ραντεβού με τον Κώστα Καρμανλή και συνέχισε:

«Πρέπει να εκφραστούν η ανησυχία για τον τόπο και για τη Νέα Δημοκρατία σε έναν άνθρωπο ο οποίος είναι αποδεκτός από όλους».

«Η Νέα Δημοκρατία, πρέπει να γίνει ένα ευρωπαϊκό και Δημοκρατικό κόμμα, δεν μπορεί να είναι ένα κόμμα που οι πάντες διορίζονται. Δεν μπορεί να είναι ένα κόμμα που αποφασίζουν 2-3 άνθρωποι. Δεν μπορεί να είναι μια μικρή ομαδούλα η οποία αποφασίσει και στρέφει το κόμμα προς τη μία ή την άλλη κατεύθυνση», είπε χαρακτηριστικά η  Γιαννάκου και συνέχισε:

«Το θέμα μας δεν είναι να φύγει ο Σαμαράς και να μας έρθει ένας άλλος Σαμαράς. Πρέπει να κατανοηθεί και από τον ίδιο τον κ. Σαμαρά ότι πρέπει να αλλάξουν τα πράγματα», πρόσθεσε.
«Τόσο καιρό, και 5 χρόνια που ήμουν επικεφαλής των ευρωβουλευτών, ποτέ δεν με ρώτησε κανείς και για τίποτα. Δεν με ρώτησαν καν για το νομοσχέδιο της κ. Διαμαντοπούλου.

Ακούστε το ηχητικό, ΕΔΩ

πηγη enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: