Πέμπτη 16 Απριλίου 2015

Μαθήματα Γιώργου στον Τσίπρα: Πατριωτικός σκοπός η παραμονή μας στον σκληρό πυρήνα της Ευρωζώνης


ÓÕÍÁÍÔÇÓÇ ÔÏÕ ÐÑÙÈÕÐÏÕÑÃÏÕ ÃÉÙÑÃÏÕ ÐÁÐÁÍÄÑÅÏÕ ÌÅ ÔÏÍ ÐÑÏÅÄÑÏ ÔÏÕ ÓÕÍÁÓÐÉÓÌÏÕ ÁËÅÎÇ ÔÓÉÐÑÁ(ICON PRESS / ËÉÁÊÏÓ ÃÉÁÍÍÇÓ)
Δίωρης διάρκειας ήταν η συνάντηση που είχαν στο Μέγαρο Μαξίμου ο πρωθυπουργόςΑλέξης Τσίπρας και ο πρόεδρος του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών Γιώργος Παπανδρέου. 
«Ο πατριωτικός σκοπός είναι να μείνει η Ελλάδα όρθια και να διατηρήσει μία ισχυρή θέση της στον σκληρό πυρήνα της Ευρωζώνης» τόνισε ο πρώην πρωθυπουργός, εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου, προσθέτοντας παράλληλα πως η πραγματικότητα επιβεβαιώνει τις θέσεις του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών.
Θέλουμε μία Ευρώπη προοδευτική, μία Ευρώπη της ανάπτυξης, με πραγματική αλληλεγγύη και περισσότερο δημοκρατική και για αυτήν παλεύουμε υπογράμμισε ο πρώην πρωθυπουργός λέγοντας ωστόσο, πως βρισκόμαστε σε ένα συντηρητικό πλαίσιο.
Ο πρόεδρος του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών τόνισε την ανάγκη να γίνουν οι μεγάλες μεταρρυθμίσεις, που ξεκίνησαν το 2009 αλλά έμειναν στη μέση. Πρέπει επιτέλους, συνέχισε, να διαμορφωθεί ένα κράτος δικαίου με αναπτυξιακή προοπτική που «θα μας επιτρέψει να σταθούμε στα δικά μας πόδια». Αυτός είναι ο στρατηγικός στόχος για τον οποίο πρέπει να παλέψουμε, πρόσθεσε.
http://lykavitos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: