Πέμπτη 2 Απριλίου 2015

Έκκληση Άκη στη Βίκυ: Σε παρακαλώ γύρνα πίσω...


Έκκληση Άκη στη Βίκυ: Σε παρακαλώ γύρνα πίσω
Μητέρα Β. Σταμάτη: Το παιδί είναι μαζί μας, δεν ξέρω τι είναι αυτά που λέγονται...
Συντετριμμένος και ιδιαίτερα ανήσυχος είναι ο Άκης Τσοχατζόπουλος έπειτα από την κίνηση της συζύγου του να δραπετεύσει από το Δρομοκαΐτειο, όπου νοσηλευόταν φρουρούμενη. Ο πρώην υπουργός φοβάται ακόμα και για...
τη ζωή της καθώς η κατάστασή της υγείας της είναι ιδιαίτερα κρίσιμη. 



Όπως δήλωσε ο ίδιος στο protothema.gr μέσω του δικηγόρου του Γιάννη Νικολάου «είμαι πολύ στεναχωρημένος και φοβάμαι μην αυτοκτονήσει. Κάνω έκκληση να γυρίσει πίσω και να σκεφτεί πρωτίστως το παιδί μας». 

Ο ίδιος σύμφωνα με τον δικηγόρο κάνει την δική του έρευνα μέσα από τη φυλακή για να διαπιστώσει τι ακριβώς συνέβη και πού μπορεί να έχει πάει.

Μητέρα Βίκυς Σταμάτη: Το παιδί είναι μαζί μας, δεν ξέρω τι είναι αυτά που λέγονται

Σύγχυση έχει προκληθεί από μία πληροφορία που διέρρευσε στο Διαδίκτυο και αναφέρει πως ο 8χρονος γιος της κυρίας Σταμάτη είναι άφαντος. Το protothema.gr επικοινώνησε τηλεφωνικά με τη γιαγιά του γιου του Άκη Τσοχατζόπουλου και της Βίκυς Σταμάτη, και η κυρία Γεωργία Σταμάτη διέψευσε κατηγορηματικά όσα ακούγονται: «Το παιδί είναι μαζί μου. Δεν ξέρω τι είναι όλα αυτά που ακούγονται» είπε. 


«Φοβάμαι ότι η κόρη μου κινδυνεύει. Μίλησα χθες το απόγευμα μαζί της και ήταν στενοχωρημένη και απογοητευμένη. Είχε να μιλήσει δύο μήνες με το παιδί της. Φοβάμαι μήπως κάνει κάτι κακό», είπε η μητέρα της Βίκυς Σταμάτη. 

πηγη protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: