Πέμπτη 2 Απριλίου 2015

«Η Ζωή το παράκανε»


Με δυσκολία συγκράτησαν χθες τα νεύρα τους στο Μέγαρο Μαξίμου, όταν διαπίστωσαν ότι η Πρόεδρος της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου είχε εκδώσει δήλωση με την οποία... άδειαζε τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Γαβριήλ Σακελλαρίδη.
zoikonstantopoyloy
Με αφορμή την εισβολή κουκουλοφόρων στο προαύλιο της Βουλής, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος έκανε λόγο για «προκλητική και ακατανόητη ενέργεια» και αναφέρθηκε ευθέως σε «εισβολή», λέγοντας χαρακτηριστικά πως «η εισβολή αυτή λειτουργεί σε βάρος της απόφασης της κυβέρνησης να ξηλωθούν τα κάγκελα της ντροπής από τον προαύλιο χώρο του Κοινοβουλίου».
Όμως, η Πρόεδρος της Βουλής, εκδίδοντας ανακοίνωση «προς πάσα κατεύθυνση», όπως έγραφε το δελτίο Τύπου, διαφώνησε με τα περί... εισβολής, αδειάζοντας ευθέως τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη.
«Ουδεμία «εισβολή» σημειώθηκε στη Βουλή. Ας μην ανησυχούν, επομένως, όσοι εμφανίζονται ως Κασσάνδρες για να αναγγείλουν κινδύνους για το Κοινοβούλιο, με δηλώσεις οι οποίες αυτονοήτως ανοίγουν πολλές ορέξεις», δήλωσε χαρακτηριστικά η Πρόεδρος της Βουλής, προσθέτοντας άλλο ένα θερμό επεισόδιο την διαμάχη της με το Μέγαρο Μαξίμου...
http://www.matrix24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: