Κυριακή 24 Μαΐου 2015

Σε «δυναμικό παρών» στις κάλπες καλεί η Χαριλάου Τρικούπη Για εκλογή συνέδρων ψηφίζουν σήμερα μέλη και φίλοι του ΠΑΣΟΚ


Για την εκλογή συνέδρων ψηφίζουν σήμερα Κυριακή, τα μέλη και οι φίλοι του ΠΑΣΟΚ.
pasokpsifoi
Το ίδιο και όσοι θελήσουν να εγγραφούν σήμερα ως μέλη του κόμματος προκειμένου να συμμετέχουν στην ψηφοφορία.
Οι κάλπες ανοίγουν στις εννέα το πρωί και αναμένεται να κλείσουν στις επτά το απόγευμα, ενώ για την ψηφοφορία έχουν στηθεί κάλπες σε 335 εκλογικά κέντρα σε όλη την Ελλάδα ανά καλλικρατικό δήμο.
Συνολικά, θα εκλεγούν 2000 σύνεδροι, που θα πάρουν μέρος στην ανώτατη διαδικασία του κόμματος, το συνέδριο που θα πραγματοποιηθεί στις 5-7 Ιουνίου.
Σύμφωνα με τα στοιχεία της Επιτροπής Τήρησης Καταστατικού και Πιστοποίησης (ΕΚΑΠ) του ΠΑΣΟΚ, ο συνολικός αριθμός των ηλεκτρονικά εγγεγραμμένων στο νέο μητρώο του κόμματος είναι 27.495 μέλη, με το μητρώο πάντως να είναι ανοικτό για εγγραφές και σήμερα και το κόμμα να καλεί μέλη και φίλους του να δώσουν δυναμικό παρών για την εκλογή των αντιπροσώπων τους στο συνέδριο σήμερα, συμβάλλοντας έτσι, όπως λένε, «στην αναγέννηση και ανασυγκρότηση της Δημοκρατικής Παράταξης».
Σημειώνεται ότι ο απερχόμενος πρόεδρος του κόμματος, Ευάγγελος Βενιζέλος θα ψηφίσει για την εκλογή συνέδρων σήμερα, στις 12:30 μετά το μεσημέρι, στο Πολιτιστικό Κέντρο Τούμπας, στη Θεσσαλονίκη.
http://www.matrix24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: