Κυριακή 28 Ιουνίου 2015

Εξετάζονται τα επόμενα βήματα Συνεδριάζει το Υπουργικό Συμβούλιο - Εν αναμονή δήλωσης Τσίπρα


Συνεδριάζει το Υπουργικό Συμβούλιο - Εν αναμονή δήλωσης Τσίπρα
  (Φωτογραφία:  ΑΠΕ )

Η κατάσταση που διαμορφώνεται μετά την απόφαση για τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος αναμένεται να απασχολήσει το Υπουργικό Συμβούλιο, που συνεδριάζει νωρίς το βράδυ της Κυριακής υπό την προεδρία του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πρωθυπουργός θα προχωρήσει σε νέο διάγγελμα.

Στο επίκεντρο της συνεδρίασης αναμένεται να βρεθεί η κατάσταση όπως διαμορφώνεται μετά την επιβολή κεφαλαιακών ελέγχων στις τράπεζες. Το Συμβούλιο Συστημικής Ευστάθειας που συνεδρίασε νωρίτερα εισηγήθηκε να παραμείνουν οι τράπεζες κλειστές τη Δευτέρα κια περιορισμούς στην κίνηση κεφαλαίων.

«Ούτε θα κλάψουμε ούτε θα φοβηθούμε» δήλωσε προσερχόμενος στο Μέγαρο Μαξίμου για τη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου, ο αναπληρωτής υπουργός Εργασίας, Δημήτρης Στρατούλης.

Νωρίτερα, το μεσημέρι της Κυριακής, για την αποτίμηση της κατάστασης προηγήθηκε σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου, υπό την προεδρία του πρωθυπουργού και με τη συμμετοχή του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Γιάννη Δραγασάκη και του υπουργού Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη.

Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: