Κυριακή 28 Ιουνίου 2015

Δήλωση για το δημοψήφισμα Παναγιωτακόπουλος: Ένας δειλός πρωθυπουργός


«Όχι» στην ακύρωση της ευρωπαϊκής πορείας της χώρας, λέει με μία σκληρή δήλωσή του με αφορμή το δημοψήφισμα ο Γιώργος Παναγιωτακόπουλος.
panagiotakopoulos
Ο ίδιος ασκεί σκληρή κριτική στον πρωθυπουργό για «προεκλογικά ψέματα», αλλά και για την απόφασή του να ‘πετάξει τη μπάλα στον λαό για να έχει άλλοθι’, όπως λέει, υποστηρίζοντας ότι πήρε την απόφασή του αυτή γιατί «καταλαβαίνει πως η πολιτική του επιβίωση περνά μέσα από το κρύψιμο των αποτυχημένων πολιτικών του επιλογών».
«Ο κ.Τσίπρας περνά στην ιστορία σαν ο πιο δειλός και ανίκανος πρωθυπουργός», λέει, δηλώνοντας το δικό του ‘όχι’ στα ψευτοδιλήμματα και την πολιτική ανηθικότητα.
Δείτε εδώ ολόκληρη τη δήλωση του Γιώργου Παναγιωτακόπουλου :
Η πολιτική ιστορία της χώρας καταγράφει ήδη την απόλυτη δειλία του κ. Τσίπρα.
Αφού είπε ψέματα προεκλογικά, αφού υποσχέθηκε την κατάργηση του μνημονίου με ένα νόμο, αφού προέβλεψε ότι η Ευρώπη θα χορεύει στους ρυθμούς που η πολιτική ηγεσία της Ελλάδας θα επέβαλλε, αφού δεν διαπραγματεύτηκε και πέταξε πέντε μήνες στο καλάθι άχρηστες και ανεύθυνες επιλογές, επιλέγει σήμερα να πετάξει τη μπάλα στο ίδιο το λαό, για να έχει άλλοθι.
Όχι γιατί πιστεύει στη δημοκρατία αλλά γιατί καταλαβαίνει πως η πολιτική του επιβίωση περνά μέσα από το κρύψιμο των αποτυχημένων πολιτικών του επιλογών.
Επειδή θεωρεί πως η παραμονή του στην εξουσία περνά μέσα από ψευδοδιλήμματα, θολές και επικίνδυνες τακτικές.
Επειδή αδιαφορεί για το μέλλον της χώρας και την προοπτική της.
Επειδή δεν μπορεί και δεν θέλει να αναλάβει τις ευθύνες που αναλογούν σε έντιμους, ειλικρινείς και πραγματικά υπεύθυνους πολιτικούς ηγέτες.
Ο κ. Τσίπρας και οι συν αυτώ, μεταχειρίζονται τις τύχες ενός ολόκληρου λαού, χωρίς ντροπή με τρόπο προκλητικό, άθλιο και επικίνδυνο.
Η πορεία της χώρας δεν μπορεί να είναι εκτός Ευρώπης. Δεν μπορεί οι λογικές κάποιων γκρουπούσκουλων να εκφράζουν τη συντριπτική πλειοψηφία του λαού.
Αυτοί που προτείνουν μέτρα 8 δις €, διαλύοντας φορολογικά τα πάντα, δεν μπορούν να είναι οι τιμητές της ιστορίας ενός Έθνους, αγκαζέ με δεξιούς λαϊκιστές που ακουμπούν την άκρα δεξιά.
Ο κ. Τσίπρας περνά στην ιστορία σαν ο πιο δειλός και ανίκανος Πρωθυπουργός.
Η χώρα μπορεί να πληρώσει την ανικανότητά του;
Ο λαός μπορεί να πληρώσει τα ψέματα και την αφέλειά του;
Όχι στα ψευδοδιλήμματα,
Όχι στην πολιτική ανηθικότητα,
Όχι στην ακύρωση της Ευρωπαϊκής πορείας της χώρας.
http://www.matrix24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: