Σάββατο 6 Ιουνίου 2015

Επίθεση στον Γιώργο Παπανδρέου...


salagiannis
Σαν να ακούς τον Βενιζέλο ένα πράγμα…
Την οικονομική κατάρρευση του ΠΑΣΟΚ παρουσίασε καρέ-καρέ σε μία πολυσέλιδη ομιλία του ο γενικός διευθυντής του κόμματος Νίκος Σαλαγιάννης, παρουσιάζοντας μάλιστα πλήθος στοιχείων που εξύμνυαν το έργο του ως «εξυγιαντή» του κόμματος.

Προς τιμήν του, ξεκαθάρισε ότι...
η εισήγησή του σε τίποτα δε συνδέεται με το περίφημο πόρισμα για τα οικονομικά του κόμματος του ΠΑΣΟΚ που βρίσκεται στα χέρια της Δικαιοσύνης, αλλά στηρίζεται σε στοιχεία επίσημων ισολογισμών του κόμματος.

Και εκεί που νομίζαμε ότι δεν ήθελε να… ενοχοποιήσει κανέναν, έσπευσε με τον επίλογό του να επιτεθεί σφόδρα στον Γιώργο Παπανδρέου. Χωρίς να τον κατονομάσει, χαρακτήρισε «απίστευτο» το ‘γεγονός’ ότι «αυτοί που οδήγησαν το ΠΑΣΟΚ στην χρεοκοπία, δεν είχαν το πολιτικό – αλλά ούτε και το ανθρώπινο φιλότιμο, να κάνουν μια, ελάχιστη έστω, αυτοκριτική».

Αντ’ αυτού, μάλιστα, υποστήριξε ότι «διέσπασαν το Κίνημα την πιο κρίσιμη στιγμή του και ηγούνται άλλου κόμματος σα να μη συμβαίνει τίποτα», σημειώνοντας ότι η πολιτική ευθύνη που τους βαραίνει θα είναι ανεξίτηλη στην ιστορία της Παράταξης.

Σαν να ακούς τον Βενιζέλο ένα πράγμα…

matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: