Τετάρτη 15 Ιουλίου 2015

Το παρασκήνιο με την «εισβολή» Λαφαζάνη στον Χολαργό


Εδώ και λίγη ώρα, συνεργάτες του Παναγιώτη Λαφαζάνη προβαίνουν σε μία στοχευμένη διαρροή, χαρακτηρίζοντας «αθλιότητες» τα δημοσιεύματα που παρουσιάζουν τον υπουργό Παραγωγικής Ανασυγκρότησης να έχει προτείνει, ως «εναλλακτικό» σχέδιο, την... εισβολή στον χώρο του παλιού Νομισματοκοπείου, στο Χολαργό, προκειμένου να «δημεύσει» η κυβέρνηση 22 δισεκατομμύρια ευρώ της Τραπέζης της Ελλάδος για να έχει ρευστότητα και να πληρώνει μισθούς-συντάξεις έως ότου περάσει η χώρα στο εθνικό της νόμισμα.
lafazanis
Μάλιστα, οι συνεργάτες του Παναγιώτη Λαφαζάνη σχολιάζουν με τη φράση «Αιδώς Αργείοι» τα εν λόγω δημοσιεύματα.
Ωστόσο, τα πράγματα είναι κάπως διαφορετικά. Όντως ο Παναγιώτης Λαφαζάνης έχει διατυπώσει τέτοιο σχέδιο σε κλειστή σύσκεψη με κορυφαία κυβερνητικά στελέχη, υπό τον πρωθυπουργό, ενώ επανέλαβε το... «σχέδιό» του και χθες, στη συνεδρίαση της Αριστερής Πλατφόρμας. Όμως, ο υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης διαπίστωσε σήμερα ότι η πρότασή του μόνο... γέλιο προκάλεσε σε ενημερωτικές εκπομπές και σε δημοσιεύματα, ενώ ταυτόχρονα στην συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, ο βαθύς γνώστης του ευρωσυστήματος Γιάννης Δραγασάκης τον πληροφόρησε ότι... δεν είναι τόσο εύκολο να «κλέψει την ΕΚΤ». Συγκεκριμένα, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης φέρεται να πληροφόρησε τον Παναγιώτη Λαφαζάνη πως η ΕΚΤ διαθέτει τους σειριακούς αριθμούς των εν λόγω χαρτονομισμάτων και με μία απόφασή της, απλώς θα τα
ακυρώσει, με αποτέλεσμα η «αριστερή» κυβέρνηση της... «ανεξάρτητης» Ελλάδας να μοιράζει σε δημοσίους υπαλλήλους και συνταξιούχους... άκυρα και πλαστά ευρώ. Τέτοια προετοιμασία είχαν κάνει στην «Αριστερή Πλατφόρμα» για την... εναλλακτική τους λύση!
http://www.matrix24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: