Πέμπτη 30 Ιουλίου 2015

Τι προτείνει ο Βαγγέλης στον Αλέξη...


Τι προτείνει ο Μεϊμαράκης στον Τσίπρα σε περίπτωση ρήξης στον ΣΥΡΙΖΑ
...σε περίπτωση ρήξης στον ΣΥΡΙΖΑ...
Έτοιμος για όλες τις εξελίξεις και για να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά όλα τα ενδεχόμενα, θέλει να είναι ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, καθώς το πολιτικό σκηνικό αλλάζει ραγδαία, ενώ η ελληνική οικονομία βρίσκεται πάνω σε κινούμενη άμμο. Η...
ανησυχία στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι έντονη, καθώς δεν έχει κλείσει τίποτε για τους επόμενους μήνες σε σχέση με τη χρηματοδότηση της χώρας και την επιστροφή στην ομαλότητα.

Η χθεσινή συνάντηση με τον Γιάννη Στουρνάρα, μάλλον επιβεβαίωσε τους προβληματισμούς του προέδρου της ΝΔ, ο οποίος εμφανίζεται έντονα ανήσυχος και για το μέλλον της κυβέρνησης, λόγω των εσωκομματικών του ΣΥΡΙΖΑ. Αρχικά στόχος του κ. Μεϊμαράκη, ήταν να αφήσει τον Αλέξη Τσίπρα, να συνεχίσει μόνος του την κούρσα που ξεκίνησε, καθώς η σημερινή κατάσταση στη χώρα είναι αποτέλεσμα, αποκλειστικά και μόνο των δικών του λανθασμένων επιλογών.


Οι πρόσφατες εξελίξεις όμως στο μείζον κυβερνητικό κόμμα, ιδιαίτερα από όταν επισημοποιήθηκε η ρήξη, οδήγησαν τον αρχηγό της αξιωματικές αντιπολίτευσης σε δεύτερες σκέψεις οι οποίες τα τελευταία εικοσιτετράωρα διατυπώνονται δημόσια με τη φράση «αν δεν καταφέρει ο κ. Τσίπρας να βγάλει άκρη με το κόμμα του, θα πρέπει να αναζητήσει λύση από την παρούσα Βουλή».


Στο πλαίσιο αυτό ο κ. Μεϊμαράκης, αφήνει ανοικτή την πόρτα της συνεννόησης και της συναίνεσης, προκειμένου «να βρεθεί μια λύση από κοινού», όπως έλεγαν στο newpost.gr στενοί συνεργάτες του, οι οποίοι ωστόσο διευκρίνιζαν πως για να προχωρήσει μια τέτοια προσπάθεια θα πρέπει η κυβέρνηση να κλείσει τη συμφωνία μέσα στον Αύγουστο.


«Αν ο ΣΥΡΙΖΑ συνεχίσει να ασχολείται με τα εσωκομματικά του, τότε λύση δεν θα βρεθεί. Αντιθέτως, η ΝΔ ασχολείται πως θα επιστρέψει η χώρα στην κανονικότητα», σημείωναν οι ίδιοι συνεργάτες του προέδρου της ΝΔ, εντάσσοντας σε αυτό το πλαίσιο και τη χθεσινή συνάντηση του κ. Μεϊμαράκη με τον κεντρικό τραπεζίτη της χώρας. «Δεν μπορεί η χώρα να βρίσκεται σε μόνιμη προεκλογική περίοδο», συμπλήρωναν.


Διαβάστε ολόκληρο το κείμενο, ΕΔΩ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: