Παρασκευή 14 Αυγούστου 2015

Ο Τσίπρας δέχεται εισηγήσεις για εκλογές στις 13 Σεπτεμβρίου...




Μετά την χθεσινή συνεδρίαση της Βουλής και την ανοιχτή σύγκρουση στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ, δεν υπάρχει πλέον καμία ελπίδα για κοινή πορεία της κυβέρνησης με την Αριστερή Πλατφόρμα και άλλα στελέχη του κόμματος, που κλιμάκωσαν τις...
επιθέσεις τους στο κυβερνητικό επιτελείο.

Ο Πρωθυπουργός φαίνεται ότι έχει αποφασίσει να ξεκαθαρίσει άμεσα το τοπίο με ψήφο εμπιστοσύνης που θα ζητήσει από τη Βουλή, όπως έγραψε το newpost, ήδη από την προηγούμενη εβδομάδα.

Στο τραπέζι παραμένει και το σενάριο των πρόωρων εκλογών, προκειμένου να καθαρίσει η ήρα από το στάρι και η κυβέρνηση να μην βρίσκεται επ’αόριστον υπό το καθεστώς της εσωκομματικής αντιπολίτευσης.

Ενώ αρχικώς είχε προκριθεί η 11η Οκτωβρίου για προσφυγή στις κάλπες, όπως φαίνεται εγκαταλείπεται η συγκεκριμένη ημερομηνία. Ο Αλέξης Τσίπρας δέχεται εισηγήσεις από στενούς του συνεργάτες και κυβερνητικά στελέχη, ώστε η χώρα να πάει σε εκλογές στις 13 Σεπτεμβρίου.

Η εν λόγω ημερομηνία προκρίνεται ως η πιο ενδεδειγμένη, ούτως ώστε να μην έχουν προλάβει να φθάσουν στους φορολογούμενους τα πρώτα «ραβασάκια» της εφορίας και να μην έχει να ανέβει ακόμη ο λογαριασμός στα οικογενειακά εισοδήματα, εξαιτίας των νέων μέτρων του μνημονίου...

Πηγή: newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: