Τετάρτη 26 Αυγούστου 2015

Διαφωνία Κουβέλη για συνεργασία ΔΗΜΑΡ-ΠΑΣΟΚ...


kouvelisΜε καθόλου καλό μάτι δεν βλέπει ο Φώτης Κουβέλης τις εν εξελίξει διεργασίες μεταξύ Αγίου Κωνσταντίνου και Χαριλάου Τρικούπη για εκλογική συνεργασία των δύο κομμάτων.
 Ο...
Neo είναι σε θέση να γνωρίζει πως, αν και το όνομα του πρώην προέδρου της ΔΗΜΑΡ έχει εμπλακεί στην ονοματολογία της «διεύρυνσης» που ετοιμάζει για τον ΣΥΡΙΖΑ ο Αλέξης Τσίπρας, ο ίδιος ο Φώτης Κουβέλης δεν διαπραγματεύεται με την Κουμουνδούρου, ούτε με το Μαξίμου. Αντιθέτως, ασχολείται με το κόμμα που ίδρυσε, έχοντας πλήρη διαφωνία με τις προθέσεις του νυν προέδρου της ΔΗΜΑΡ, Θανάση Θεοχαρόπουλου, για συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ.

Όλα δείχνουν ότι τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί ο «γάμος» ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ, ενώ δεν αποκλείεται ο ίδιος ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος να τεθεί επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ. Όμως, ο Φώτης Κουβέλης διαφωνεί με μία τέτοια επιλογή και προκρίνει την ανάγκη συνεργασίας και προγραμματικής σύγκλισης με τον ΣΥΡΙΖΑ, ενώ με τον ιδρυτή της ΔΗΜΑΡ συμπαρατάσσονται και αρκετά μέλη των οργάνων της Αγίου Κωνσταντίνου, θεωρώντας πως μετά την «στροφή» της κυβέρνησης και του ΣΥΡΙΖΑ, οι λόγοι της διάσπασης του 2010 έχουν αρθεί.

Πάντως, οι συζητήσεις μεταξύ Χαριλάου Τρικούπη και Αγίου Κωνσταντίνου είναι πολύ προχωρημένες και μένει να φανεί η αντίδραση του Φώτη Κουβέλη, αν ο αρραβώνας ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ καταλήξει σε γάμο.

matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: