Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2015

Ζωή: Τελικά πρέπει να το πληρώσουμε το χρέος;..


Στην πλατεία Ομονοίας πραγματοποιείται η κεντρική προεκλογική εκδήλωση της Λαϊκής Ενότητας με ομιλήτρια την Πρόεδρο της Βουλής και επικεφαλής του ψηφοδελτίου της Α' Αθήνας, Ζωή Κωνσταντοπούλου.

«Τελικά...
πρέπει να το πληρώσουμε το χρέος;» αναρωτήθηκε, με τους παρευρισκόμενους να απαντούν «όχι». Η κυρία Κωνσταντοπούλου υπογράμμισε ότι «το χρέος δεν είναι του λαού, να το πληρώσουν αυτοί που το δημιούργησαν. Στην χώρα μας η δημοκρατία παραβιάζεται και καταλύεται καθημερινά. Η δημοκρατία δολοφονείται στο τόπο που γεννήθηκε».

Τόνισε ότι «αξία δεν έχει η απλή επιβίωση, αλλά η ζωή με αξιοπρέπεια, η αξιοπρέπεια δεν εξαγοράζεται με κανένα νόμισμα».

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου άφησε αιχμές κατά του ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας ότι «κάποιοι ανακαλύπτουν εταίρους στους σφαγείς της κοινωνίας».

Και είπε ότι «στο δίλημμα μνημόνιο ή δημοκρατία. Απαντάμε: Δημοκρατία. Στο δίλημμα ευρώ ή δημοκρατία. Απαντάμε: Δημοκρατία».
Λαφαζάνης: Παρέδωσαν το «Όχι» σε Μέρκελ -Σοιμπλε

Στον χαιρετισμό του, o επικεφαλής της ΛΑΕ, Παναγιώτης Λαφαζάνης επιτέθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας ότι η «ηγετική ομάδα του γύρισε την πλάτη στα οράματά μας». Και τόνισε:

Η ΛΑΕ γεννήθηκε με το αλύγιστο όχι που είπαμε στη Βουλή στο τρίτο μνημόνιο. Γεννήθηκε για να κρατήσει ζωντανό το μεγάλο λαϊκό και νεανικό ΟΧΙ στο δημοψήφισμα της 5ης Ιούλη, ενάντια στο ΝΑΙ της παράδοσης, της αναξιοπρέπειας, της ήττας και της ταπείνωσης.

Το ΟΧΙ αυτό του λαού και της νεολαίας δεν ηττήθηκε. Με τα ΟΧΙ κρατηθήκαμε όρθιοι ως λαός και ως χώρα και όχι με τα ναι της υποταγής...

Δεν υπάρχουν σχόλια: