Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2015

Νυχτοπερπατήματα...



...για Αλέξη και Φρανσουά.
Ο Ελληνας πρωθυπουργός δείχνει τη νυχτερινή Αθήνα στον Γάλλο πρόεδρο.
Δείτε ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ...

ΝΕΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ


Μια χαλαρή βραδιά στην Αθήνα απολαμβάνουν απόψε ο πρόεδρος της γαλλικής Δημοκρατίας Φρανσουά Ολάντ μαζί με τα μέλη της αποστολής του, τον Έλληνα πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρας και άλλους επίσημους καλεσμένους.


Έπειτα από το επίσημο δείπνο που παρέθεσε προς τιμήν του Γάλλου προέδρου ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, οι κ.κ. Ολάντ και Τσίπρας μετέβησαν στο  Γκάζι και...

συγκεκριμένα στον δεύτερο όροφο του πολυχώρου τέχνης και πολιτισμού «Gazarte».

Οι δύο αρχηγοί έφτασαν στον πολυχώρο λίγο πριν της 11 το βράδυ με το ίδιο αυτοκίνητο, προκειμένου να διασκεδάσουν στην εκδήλωση που διοργανώνει η γαλλική πρεσβεία στην Ελλάδα και η οποία πραγματοποιείται σε κλειστό κύκλο.


Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γάλλος πρόεδρος και ο Έλληνας πρωθυπουργός θα ακούσουν γαλλική μουσική, ενώ ανάμεσα στους προσκεκλημένους είναι και ο Λάκης Λαζόπουλος.


Από τις 10 το βράδυ, πάντως, η περιοχή γύρω από το «Gazarte» έχει αποκλειστεί από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις οι οποίες ελέγχουν τη διέλευση κάθε πολίτη, ενώ έχει χρησιμοποιηθεί και γερανός για να απομακρύνει τα αυτοκίνητα που βρίσκονταν στους παράπλευρους δρόμους. 



protothema.gr
Αναρτήθηκε από 

Δεν υπάρχουν σχόλια: