Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2015

Απροσπέλαστο το κέντρο της Αθήνας-Επί ποδός 6.000 αστυνομικοί Σε εξέλιξη η πορεία στην αμερικανική πρεσβεία για τα 42 χρόνια από το Πολυτεχνείο


Σε εξέλιξη βρίσκεται η πορεία στην αμερικανική πρεσβεία με την οποία  ολοκληρώνονται οι εορτασμοί για τα 42 χρόνια από την Εξέγερση του Πολυτεχνείου.
poreia
Τη σημαία συνοδεύουν νεολαίοι από την ΠΑΣΠ. Η πορεία πέρασε από την οδό Ακαδημίας και κατευθύνεται προς την αμερικανική πρεσβεία. Στις πέντε η ώρα αναμένεται να ξεκινήσει η πορεία του ΠΑΜΕ από την Ομόνοια.
Νωρίτερα έκλεισαν οι πύλες του ιστορικού ιδρύματος και οι εκδηλώσεις ολοκληρώθηκαν με το προσκλητήριο νεκρών.
Κλειστοί οι δρόμοι στο κέντρο της Αθήνας, όπως και οι σταθμοί του Μετρό  Σύνταγμα, Ευαγγελισμός και Μέγαρο Μουσικής ενώ επί ποδός βρίσκονται 6.000 αστυνομικοί.
Το πρωί ένταση επικράτησε  όταν ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας έφτασε στο Πολυτεχνείο για να καταθέσει στεφάνι. Λίγο πριν την άφιξη του κ. Τσίπρα στον χώρο, αλλά και μετά την αποχώρησή του, δεν έλειψαν οι φωνές και οι αντεγκλήσεις μεταξύ των συγκεντρωμένων.
Φοιτητές που αντέδρασαν στο άκουσμα της είδησης ότι ο πρωθυπουργός μετέβαινε στον χώρο προσπάθησαν να κλείσουν την είσοδο με αποτέλεσμα να έρθουν στα χέρια με άλλους φοιτητές.
http://www.matrix24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: