Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2015

Μεϊμαράκης: Παραιτούμαι από μεταβατικός πρόεδρος...


 ...αλλά να παραιτηθεί και ο κ. Τζιτζικώστας από Περιφερειάρχης, καθώς και οι άλλοι δυο συνυποψήφιοι από κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι.
-Επίθεση και αιχμές κατά Σαμαρά και Βορίδη.

-Αδωνις: Παραιτούμαι από κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος. Να παραιτηθεί όμως και ο Τζιτζικώστας από Περιφερειάρχης.

Τι διαρρέουν κύκλοι του "Τζίτζι".
BINTEO...

ΝΕΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ

Καλώ τον κ. Πλακιωτάκη να αναλάβει από σήμερα μεταβατικός πρόεδρος της ΝΔ, τόνισε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, ο οποίος είπε, έξω από τα γραφεία της Συγγρού, πως, θα παραιτηθεί μονο αν παραιτηθεί και ο κ. Τζιτζικώστας από Περιφερειάρχης, καθώς και οι άλλοι δυο συνυποψήφιοι από κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι.
Για τον Παπαμιμίκο, είπε, πως δεν ζήτησε την παραίτηση του, αλλά...
δεν του έχει εμπιστοσύνη.
Και πρόσθεσε με νόημα, πως, τον έφερε στην ΚΕΦΕ οΣαμαράς. «Aπό τη μέρα των εκλογών γνωρίζετε ότι δεν έχω εμπιστοσύνη στον Παπαμιμίκο, τον υπεύθυνο μηχανοργάνωσης κ. Πέτσα και τον γενικό διευθυντή του κόμματος, Τσιμάρα. Είναι όλοι αυτοί άνθρωποι που ορίστηκαν από τον κ. Σαμαρά».
Αφησε αιχμές και κατά του Βορίδη, κάνοντας λόγο για σεβασμό που πρέπει να έχουν οι άρτι αφιχθέντες στο κόμμα και θύμισε, πως, ο Βορίδης επί υπουργίας του, είχε δικηγορικές συνεργασίες με την εταιρία που είναι υπεύθυνη για το εκλογικό φιάσκο...




Οι πρώτες αντιδράσεις

Ο Αδωνις Γεωργιάδης, αμέσως μετά τις δηλώσεις Μεϊμαράκη, ανακοίνωσε οτι παραιτείται από κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος και ζήτησε την παραίτηση του Τζιτζικώστα από Περιφερειάρχης.

Από το κύκλο του Τζιτζικώστα, διαρρέεται, πως, αυτά που δήλωσε ο Μεϊμαράκης "είναι προσχηματικά", αφήνοντας να εννοηθεί, πως, δεν πρόκειται ο Απ. Τζιτζικώστας να παραιτηθεί από Περιφερειάρχης...

Δεν υπάρχουν σχόλια: