Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2016

Αποστόλου: Σύντομα η συνάντηση Τσίπρα-αγροτών...



Αποστόλου: Σύντομα η συνάντηση του Τσίπρα με τους αγρότες

Ενθουσιωδώς υποδέχθηκε η κυβέρνηση τον εκπρόσωπο της Πανελλήνιας Συντονιστικής Επιτροπής Αγροτών, Κτηνοτρόφων και Αλιέων που υπέβαλε στο Μαξίμου τις...
προτάσεις ορισμένων μπλόκων για διάλογο καθώς λίγα λεπτά μετά το γεγονός ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Ευάγγελος Αποστόλου με δηλώσεις του χαρακτήρισε θετική την εξέλιξη αυτή και ανακοίνωσε ότι το ραντεβού του Αλέξη Τσίπρα με τους αγρότες θα γίνει «σύντομα».

«Είναι θετικό ότι άρχισαν να ανταποκρίνονται οι αγρότες στην πρόσκληση από τον πρωθυπουργό. Θα περιμένουμε και άλλα αιτήματα για διάλογο προκειμένου να υπάρχει αντιπροσωπευτικότητα στην επιτροπή που θα συναντηθεί με τον πρωθυπουργό» δήλωσε από το περιστύλιο της βουλής ο κ. Αποστόλου.

Σε ερώτηση για το χρόνο της συνάντησης απάντησε ότι «θα γίνει σύντομα αλλά αυτό που προέχει είναι η αντιπροσώπευση να αφορά όλους».

Πάντως όταν ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης ρωτήθηκε για τα περιθώρια αλλαγών που έχει η κυβέρνηση, αποχώρησε γρήγορα προς το εσωτερικό της Βουλής αρκούμενος μόνο στην απάντηση ότι «θα τα πούμε μετά αυτά».

Δεν υπάρχουν σχόλια: