Τρίτη 21 Ιουνίου 2016

Aγκαλιές και φιλιά...






...στα κόκκινα χαλιά του Μαξίμου (ΒΙΝΤΕΟ ΦΩΤΟ)
Οι θερμές αγκαλιές και τα φιλιά που αντάλλαξαν στα σκαλιά του Μεγάρου Μαξίμου ο πρόεδρος της Κομισιόν Ζαν Κλοντ Γιούνκερ με τον Αλέξη Τσίπρα μονοπώλησαν τα φωτογραφικά φλας.Μόλις φθάνει στο Μέγαρο Μαξίμου ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, ο Έλληνας πρωθυπουργός κατεβαίνει τα σκαλιά και τον υποδέχεται ακριβώς στην...
αρχή του κόκκινου χαλιού που προβλέπει η εθιμοτυπική υποδοχή επισήμων. Όμως η υποδοχή που επεφύλαξε ο Αλέξης Τσίπρας "στον φίλο της Ελλάδας" κάθε άλλο παρά εθιμοτυπική ήταν. 

Μάλιστα, το μήνυμα που έστειλε ο πρόεδρος της Κομισιόν ήταν: "Μου αρέσουν τα πράγματα να πηγαίνουν μαζί. Ελλάδα και Ευρώπη!"
Λίγη ώρα νωρίτερα ο πρόεδρος της Κομισιόν Ζαν Κλοντ Γιούνκερ αντάλλαξε θερμές αγκαλιές με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο στη διάρκεια της συνάντησης τους στο προεδρικό Μέγαρο.
Μάλιστα όπως είπε ο πρόεδρος της Κομισιόν: Μπορώ να πω οτι είμαι ο πολιτικός που γνωρίζει την Ελλάδα καλύτερα από οποιονδήποτε άλλο, ενώ ανέφερε χαρακτηριστικά: Αγαπώ την Ελλάδα και τους Έλληνες. Η Ελλάδα κάνει επένδυση για το μέλλον των νέων και την κοινωνία του αύριο.
Ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ αγκάλιασε ζεστά τον Προκόπη Παυλόπουλο και αν και οι κάμερες πήραν φωτιά κανείς δεν άκουσε τι του ψιθύρισε χαμογελώντας. 
Για να δείτε το Βιντεο πατήστε ΕΔΩ
topontiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: