Παρασκευή 5 Αυγούστου 2016

«Εγκλημα & τιμωρία»...

egklima--timwria-gia-to-erwtiko-trigwno-sto-korwpiγια το ερωτικό τρίγωνο στο Κορωπί...

Η ζωή ξεπέρασε κάθε ευφάνταστο σενάριο στην τραγωδία που εξελίσσεται από το βράδυ της Τετάρτης στο Κορωπί με...
μεγάλα θύματα 4 ανήλικα παιδιά.

Η ζωή ξεπέρασε κάθε ευφάνταστο σενάριο στην τραγωδία που εξελίσσεται από το βράδυ της Τετάρτης στο Κορωπί με πρωταγωνιστές έναν άνδρα και δυο γυναίκες σε ένα ερωτικό τρίγωνο και βαρύ οικογενειακό ιστορικό.

Η νεώτερη, μόλις 26 ετών μητέρα δυο ανήλικων παιδιών 11 και 23 μηνών, μαχαίρωσε θανάσιμα την 35χρονη πρώην σύζυγο του συντρόφου της ,μπροστά στα μάτια των επίσης ανήλικων παιδιών της 11 και 9 ετών.

Αιτία του φόνου φέρεται να στάθηκαν οι υπόνοιες της ότι ο σύντροφός της ήταν σε διαδικασία επαναπροσέγγισης με την πρώην σύζυγό του. 

Ο 45χρονος άνδρας τον οποίο διεκδικούσαν και οι δυο γυναίκες μετά τη δολοφονία της πρώην συζύγου του εισέβαλε το απόγευμα της Πέμπτης στο πατρικό σπίτι της 26χρονης με καραμπίνα και πυροβόλησε τον πατέρα της. Καθώς και τη σύντροφο του πατέρα.

Το ζευγάρι μεταφέρθηκε στο ΚΑΤ χωρίς ευτυχώς να διατρέχει κίνδυνο η ζωή τους.

Η 26χρονη δράστης της δολοφονίας της 35χρονης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα που της άσκησε δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση και έλαβε προθεσμία να απολογηθεί το μεσημέρι της Παρασκευής.

Σύμφωνα με τον συνήγορο της, η 26χρονη δηλώνει μετανιωμένη για την πράξη της, ζητώντας συγνώμη και υποστηρίζοντας πως ήταν θολωμένη και δεν κατάλαβε πως έγινε το έγκλημα.


«Δεν θα μείνει ρουθούνι» 

Ο 45χρονος σύμφωνα με πληροφορίες θεωρούσε υπεύθυνο τον πατέρα της 26χρονης για τα συνεχή προβλήματα.   

«Εμπλεξα με τα σκ...α.Δεν θα μείνει ρουθούνι απ' αυτούς» ανέφερε σε συνομιλία του με το Πρώτο Θέμα ο πρωταγωνιστής του δράματος ενώ απειλούσε την οικογένεια της 26χρονης η οποία έχει βαρύ οικογενειακό ιστορικό καθώς η γιαγιά της είχε κάψει ζωντανό μέσα στο σπίτι τους τον πρώην άνδρα της.      


Πως περιγράφει η 26χρονη τη στιγμή του φόνου

Σύμφωνα με πληροφορίες η 26χρονη μητέρα δυο παιδιών μόλις 23 και 11 μηνών είπε στους αστυνομικούς πως δεν είχε σκοπό να σκοτώσει την  35χρονη.

Η ίδια μιλώντας στο Πρώτο Θέμα υποστήριξε πως αφού τελείωσε τα ψώνια της στο σούπερ μάρκετ όπου είχε μαζί της τον 23 μηνών γιο της πέρασε από το συνεργείο του άνδρα της . Επειδή δεν τον βρήκε εκεί πήγε στο σπίτι της εν διαστάσει συζύγου του προφανώς να τον αναζητήσει.

Εκεί σύμφωνα με όσα υποστήριξε λογομάχησαν για τον  Γιάννη και η 35χρονη έβρισε τα παιδιά της και την οικογένεια της και θόλωσε.

« Βγήκα εκτός εαυτού» ανέφερε η 26χρονη η οποία ζήτησε συγνώμη από την οικογένεια της τα παιδιά της και τα παιδιά της 35χρονης « που έχασαν την μαμά τους» όπως είπε με σχετική ψυχραιμία.    
 

Το συγκλονιστικό έγκλημα πάθους και ζήλιας

Η τραγωδία ξεκίνησε το βράδυ της Τετάρτης, όταν η πρώην σύζυγος του 45χρονου έπεσε νεκρή από τις μαχαιριές της 26χρονης.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η 26χρονη μετέβη  στη μονοκατοικία όπου διέμενε η 35χρονη εν διαστάσει σύζυγος του 45χρονου. Εκεί οι δύο γυναίκες διαπληκτίστηκαν στην αυλή και η 26χρονη μαχαίρωσε τουλάχιστον πέντε φορές, κυρίως στην ωμοπλάτη, την 35χρονη.

Ο 45χρονος  μετέφερε με το αυτοκίνητό του το θύμα στο Κέντρο Υγείας Κορωπίου, όπου η γυναίκα λίγο αργότερα κατέληξε...


thetoc.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια: