Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2016

Οι ζημιές από τον τυφώνα στην Ηλεία...


Βίντεο και φωτογραφίες...

Μεγάλες καταστροφές προκλήθηκαν στα Λεχαινά, στο Βαρθολομιό και στον Κάμπο, απο τον ανεμοστροβιλο που σαρωσε την περιοχη..

Δεν άφησε τίποτα όρθιο στο πέρασμα του, ανεμοστρόβιλος που πέρασε νωρίς το...
μεσημέρι της Πέμπτης, από την περιοχή του Βαρθολομιού έως και την περιοχή των Λεχαινών.Εχουν καταγραφεί τεράστιες καταστροφές, σε σπίτια και σε δρόμους.Επλήγησαν οι δήμοι Πηνειού και Ανδραβίδας - Κυλλήνης σχεδόν στο σύνολό τους.

 

Θεομηνία χτύπησε και τη Ζάκυνθο

 Θεομηνία «χτύπησε» νωρίς το μεσημέρι το νησί της Ζακύνθου. Λίγα λεπτά έντονης βροχόπτωσης και θυελλωδών ανέμων στάθηκαν ικανά να προκαλέσουν τεράστιες καταστροφές.

Το σκηνικό αποτελούνταν από πτώσεις δέντρων που πλάκωσαν σταθμευμένα αυτοκίνητα, εκατοντάδες κλήσεις στην πυροσβεστική υπηρεσία για απάντληση υδάτων από υπόγεια και ισόγεια καταστήματα, δρόμους γεμάτους νερό και λάσπη μέσα από τους οποίους προσπαθούσαν ΙΧ και πεζοί να βρουν ένα σημείο ασφάλειας.

Eπίσης αρκετοί ήταν οι κεραυνοί που έπεσαν μέσα στη πόλη με αποτέλεσμα να διαλύσουν στην κυριολεξία ολόκληρες ξύλινες κατασκευές. Αξίζει να αναφερθεί ότι από τις 14.00 το μεσημέρι το μεγαλύτερο μέρος του νησιού παραμένει χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα. Σύμφωνα με πληροφορίες έχουν τεθεί εκτός λειτουργίας τα 2/3 των μετασχηματιστών του δικτύου της ΔΕΗ...




thetoc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: