Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2016

''Θέα στα παράθυρα"...






...ζήτησε ο Αλέξης Τσίπρας να έχει το Γραφείο του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονικη.
Κοντά του, η όμορφη Κατερίνα.
Δείτε φωτογραφίες...
''Αναβαθμίζεται ο ρόλος του υπουργείου Μακεδονίας -Θράκης, θα προταιροποιήσουμε τις δραστηριότητες. Το γράφειο θα έιναι...
ανοιχτό κάθε μέρα. Θα υπάρχει η δυνατότητα τακτικής και καθημερινής επαφής με τους φορείς της πόλης.'' τόνισε ο Αλ. Τσίπρας, λίγα λεπτά πριν ξεκινήσει η σύσκεψη με εκπροσώπους φορέων της Θεσσαλονίκης.
Πρόσθεσε, πως, στόχος είναι η επίλυση των προβλημάτων. ''Δεν επιλέξαμε φαντασμαγορικά εγκαίνια, αλλά μια συζήτηση για τα σημαντικά θέματα''. 
Ο Αλέξης Τσίπρας ζήτησε να αλλάξει διαρρύθμιση το γραφείο του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη, όπως είχε κάνει με το Μέγαρο Μαξίμου.

Ο ίδιος εξέφρασε τη θέληση του  το γραφείο του Πρωθυπουργού  να έχει θέα τα παράθυρα και όχι τον τοίχο. Ο Α.Τσίπρας  ζήτησε να μεγιστοποιηθεί η χρηστικότητα του χώρου.

Μεταξύ άλλων, ο Α.Τσίπρας είπε οτι  είναι λιτό, όπως πρέπει, ενώ δήλωσε την θέληση του να υποδέχεται στο γραφείο της Θεσσαλονίκης ξένους ηγέτες απο τις γύρω χώρες. Ο ίδιος εξέφρασε τη πρόθεση να έρχεται δυο φορές το μήνα.
Στη σύσκεψη το παρών έδωσε η Κατερίνα Νοτοπούλου. Η 28χρονη αναμένεται να γίνει και με τη ''βούλα'' η υπεύθυνη του πρωθυπουργικού γραφείου στη Θεσσαλονίκη.
Διοικητικά το γραφείο θα υπάγεται στον υπουργό Επικρατείας Χριστόφορο Βερναρδάκη.

Δειτε φωτογραφίες...Image00002siskepsi tsipra foreis thess grafeio prothipoyrgou
Image00001notopoulou katerina ymathImage00004siskepsi tsipra foreis thess grafeio prothipoyrgou

ΦΩΤΟ κατά την άφιξη Τσίπρα στο ΥΜΑΘ

Στο ΥΜΑΘ ο Αλέξης Τσίπρας για τα εγκαίνια του Πρωθυπουργικού Γραφείου (ΦΩΤΟ)Image00001tsipraw grafeio prothipourgou thess ymath
Image00003tsipraw grafeio prothipourgou thess ymath


πηγη seleo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: