Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2016

Ο Καμμένος απαντά στην Μπακογιάννη...


Π. Καμμένος - Ντ. Μπακογιάννη για το χρέος...

«Έστω και αργά, κάποια στελέχη της ΝΔ, όπως η κ. Μπακογιάννη, φαίνονται να έρχονται κοντά στις θέσεις της κυβέρνησης, να μιλούν επιτέλους για το θέμα της...
διαγραφής του χρέους» υποστήριξε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, με αφορμή τις δηλώσεις που έκανε νωρίτερα η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, κληθείς να σχολιάσει τον χαρακτηρισμό «απρεπή» που χρησιμοποίησε η Ντ. Μπακογιάννη σχετικά με δήλωση του υπουργού Οικονομικών της Γερμανίας για το ελληνικό χρέος, ανέφερε: «λίγο αργά το χαρακτήρισε η κ. Μπακογιάννη και τέλος πάντων η στροφή αυτή της ΝΔ από εχθές που κατάλαβε επιτέλους ότι αποτελεί εθνική θέση το θέμα της διαγραφής του χρέους, θα βοηθήσει πράγματι στην αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης».

«Το θέμα του χρέους είναι εθνικό ζήτημα»

Νωρίτερα, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού/ Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων «Πρακτορείο 104,9 Fm» η Ντόρα Μπακογιάννη χαρακτήρισε «απρεπή» τη δήλωση Σόιμπλε, αναφορικά με το χρέος καθώς όπως είπε ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών, απευθυνόταν ευθέως στον Μπάρακ Ομπάμα.

Η βουλευτής της ΝΔ χαρακτήρισε υψηλού συμβολισμού την επίσκεψη του Αμερικανού Προέδρου αν και όπως είπε στο «Πρακτορείο 104,9 Fm», δεν αποφασίζουν οι Αμερικανοί για το χρέος.

Η κ. Μπακογιάννη υπογράμμισε πως το θέμα του χρέους είναι εθνικό ζήτημα, το οποίο εκτίμησε ότι θα διευθετηθεί μετά την αξιολόγηση και την εφαρμογή των μεταρρυθμίσεων. Πάντως, υπογράμμισε την ανάγκη να υπάρξει συμφωνία με τους εταίρους για τα πρωτογενή πλεονάσματα.

Καταλήγοντας, η κ. Μπακογιάννη επέμεινε στην ανάγκη εκλογών άμεσα, καθώς όπως είπε η ΝΔ δεν θέλει να αναλάβει τη διακυβέρνηση επί των ερειπίων της χώρας και θέλει να προλάβει ώστε να μην υπαχθεί η χώρα σε 4ο μνημόνιο...

efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: