Παρασκευή 20 Μαρτίου 2009



Ώρα της Γης 2009







Ένα μήνυμα και μια πράξη ελπίδας και δράσης!

Το Σάββατο 28 Μαρτίου 2009 στις 20.30 μπορούμε όλοι να κάνουμε κάτι για τον πλανήτη - Να σβήσουμε τα φώτα για μια ώρα, την Ώρα της Γης και να στείλουμε ένα ισχυρό παγκόσμιο μήνυμα ότι μαζί μπορούμε να δράσουμε εναντία στη κλιματική αλλαγή.

Η Ώρα της Γης ξεκίνησε από το Σίδνεϊ της Αυστραλίας το 2007 με την συμμετοχή 2.2 εκατομμυρίων νοικοκυριών και επιχειρήσεων που έσβησαν τα φώτα τους για μία ώρα. Μόλις έναν χρόνο αργότερα η εκστρατεία μετατράπηκε σε ένα παγκόσμιο κίνημα για το κλίμα του πλανήτη με τη συμμετοχή 100 εκατομμυρίων ανθρώπων σε 35 χώρες. Για το 2009 στην Ώρα της Γης συμμετέχουν περισσότερες από 75 χώρες και 700 πόλεις, και ο στόχος μας είναι η συμμετοχή ενός δισεκατομμυρίου πολιτών σε ολόκληρο τον κόσμο!

Στην Ελλάδα παγκόσμια σύμβολα όπως ο Παρθενώνας, ο Λευκός Πύργος, η γέφυρα Ρίου - Αντίρριου αλλά και δεκάδες εθνικά, ιστορικά κτίρια και τοποθεσίες θα σκοτεινιάσουν στέλνοντας ένα ισχυρό μήνυμα σε ολόκληρο τον κόσμο! Περισσότεροι από 70 δήμοι έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή και ο αριθμός τους αυξάνεται καθημερινά.

Ελάτε όλοι μαζί να αντιδράσουμε στη κλιματική αλλαγή, σβήνοντας τα φώτα στο σπίτι και στο χώρο εργασίας μας για μια ώρα το Σάββατο 28/3/2009 στις 20:30.

Μην αρκεστείτε στο κλείσιμο των φώτων στο σπίτι σας. Δηλώστε τη συμμετοχή σας στην ιστοσελίδα http://www.earthhour.org/signup/gr:el και ενώστε τη φωνή σας με εκατομμύρια πολίτες από όλο τον κόσμο. Μόνο έτσι θα αποδείξουμε στους πολιτικούς του πλανήτη ότι ήρθε καιρός για ουσιαστική δράση ενάντια στην κλιματική αλλαγή.

Διοργανώστε τη δική σας Ώρα της Γης με φίλους και την οικογένειά σας.

Επικοινωνήστε τη δράση σας σε πελάτες και συνεργάτες.

Περιορίστε το φωτισμό των εγκαταστάσεων σας.

Για μια ώρα.

Σβήστε το φως, δείτε τη διαφορά!

Δεν υπάρχουν σχόλια: