Τρίτη 31 Μαρτίου 2009

Οι "Ομάδες Διάχυσης Μητροπολιτικής Βίας" ευθύνονται για το χθεσινό χάος





ΗΤΑΝ ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ "ΔΕΛΤΑ" ΚΑΙ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΓΙΩΡΓΟ ΒΟΥΤΣΗ - ΒΟΓΙΑΤΖΗ

Στις 31 Μαρτίου πραγματοποιήσαμε μπαράζ επιθέσεων:

1.Λιμουζίνα στη Νέα Ερυθραία

2.Όχημα της εταιρείας Ζαρειφόπουλου στη Γλυφάδα που εγκαθιστά με συστήματα ασφαλείας τράπεζες και φυλακές

3.Όχημα διπλωματικού σώματος στην Ηλιούπολη.

4.Τα υποκαταστήματα Eurobankκαι AspisBank στη Λ. Μεσογείων στο Χολαργό

5.Τρία οχήματα ΔΕΗ στο Π. Φάληρο

6.Στην Καισαριανή φορτηγό της εταιρείας Σκλαβενίτη που τροφοδοτεί τις φυλακές

7.Αντιπροσωπεία της Mercedes στη Μεταμόρφωση

8.Eurobank στο Κορωπί

9.Εθνική Τράπεζα στα Σπάτα

10.AlphaBankστη Λ. Μεσογείων στην Αγ. Παρασκευή...

11.Τράπεζα Πειραιώς στο Ν. Ηράκλειο

12.Όχημα της SecurityBrinksΕρμής στο Γαλάτσι

Στο φαντασμαγορικό κόσμο της εργασίας και της ασφάλειας ότι κινείται είναι το χρήμα. Ότι υπάρχει διέπεται από το εμπόριο. Το κέρδος και την πειθαρχία σ’ αυτό. Σ’όλα τα μήκη και τα πλάτη του παραδείσου σας το μόνο που υπάρχει είναι ο θάνατος. Ο θάνατος από πίστη, από κατασκευασμένες αρρώστιες, από overdose, από υπερβολική ταχύτητα, από φόβο, από πλήξη, από πόλεμο, από ειρήνη.

Θάνατος από εργασία από το φαύλο κύκλο της καθημερινότητας μεταξύ παραγωγής και κατανάλωσης. Δεν είναι μόνο τα φέρετρα που κάθε τόσο σουλατσάρουν στα ναυπηγεία και στις οικοδομές, οι επισφαλείς συνθήκες εργασίας, τα κεκτημένα δικαιώματα που εξανεμίζονται είναι κατ’ ουσίαν ο καθημερινός θάνατος της μισθωτής ζωής. Μεγαλώσαμε μαθαίνοντας ότι σ’αυτό τον κόσμο τίποτα δεν μας χαρίζεται πιο απλόχερα από τους εκβιασμούς της εργασίας. Οι ζωές μας είναι τιμολογημένες και κάθε μας επιθυμία ή ανάγκη κοστολογείται έτσι ώστε για να τραφούμε, να στεγαστούμε και να θεραπευτούμε πρέπει πάντα να περνάμε πρώτα από το ταμείο. Η μισθωτή εργασία μας εκβιάζει να κοιτάμε τη ζωή στις τσέπες. Τίποτα πιο χυδαίο δεν γέννησε αυτός ο πολιτισμός από την ηθική της εργασίας. Τι πιο αξιολύπητο από το να βλέπεις το θήραμα να μιλά για την τιμιότητα της φάκας. Ο μόχθος και ο τίμιος ιδρώτας δεν παράγουν την υπερηφάνεια, αλλά τον πλούτο που κερδίζουν άλλοι.

Οι διευκρινήσεις όμως καταντάνε περιττές. Ο γνώμονας τίθεται στο να παραδίνεσαι ή στο να επιτίθεσαι. Πίσω από τις κουκούλες μας θα βρείτε τις αρνήσεις μας, αλεξίσφαιρες ιδέες με σκοπό ναπυροδοτούν το υπάρχον. Ότι μας στερούν ας το πάρουμε πίσω με τη βία μέχρι να πάρουμε την ίδια μας τη ζωή πίσω εξολοκλήρου. Τα χρήματα βρίσκονται στις τράπεζες και πίσω από το ταμείο του κάθε αφεντικού, τα τρόφιμα στα σούπερ μάρκετ, τα ρούχα στα εμπορικά καταστήματα.

Η απελευθέρωση που θα επιδιώξει να επιτύχει την απόδραση, τα εργασιακά δεσμά και το υπάρχον θα κυνηγηθεί, θα κατηγορηθεί, θα στηλιτευτεί ως εγκληματική ενοχή κ.τ.λ. . Στον κόσμο της εξουσίας και της νομιμότητας θα παραμένουμε συνειδητά ένοχοι εγκληματίες.

Να συμβάλουμε με όλα τα μέσα και όλους τους τρόπους στην κοινωνική αποδόμηση της τρέχουσας πραγματικότητας.

Τα χτυπήματά μας είναι αφιερωμένα στον Γιώργο Βούτση – Βογιατζή που δικάζεται αυτές τις μέρες για την απαλλοτρίωση της Εθνικής Τράπεζας στου Γκύζη. Είναι επίσης αφιερωμένα στους συντρόφους Γιάννη Δημητράκη, Πόλυ Γεωργιάδη, Ηλία Νικολάου, Απόστολο Κυριακόπουλο, αλλά και σε αυτούς που φυλακίστηκαν για τις άγριες νύχτες του Δεκέμβρη.

Υ.Γ. Καλωσορίζουμε τις νεοσύστατες ομάδες <<Δέλτα>> και τους ευχαριστούμε για τις συγκινήσεις που πρόκειται να μας προσφέρουν.

Ομάδες Διάχυσης Μητροπολιτικής Βίας




Δεν υπάρχουν σχόλια: