Κυριακή 26 Απριλίου 2009

Βατοπέδι: Βρεγμένη σανίδα τα νέα στοιχεία!

http://krogias.blogspot.com/



Ο κ. Σανιδάς δεν μπορεί πια, παρά μόνο να κάνει το αυτονόητο. Ότι είχε κάνει και την προηγούμενη φορά. Να στείλει (έστω και για ενημέρωση των βουλευτών) τα νέα στοιχεία στη Βουλή. Και ο Καραμανλής πρέπει να καταλάβει ότι αν συνεχίσει να καλύπτει τους υπουργούς του, δεν θα τον ξεπλένει ο Νιαγάρας ολάκερος!

Αν δεν είναι νέα στοιχεία τα παρακάτω... τότε τί είναι; Δείτε το βίντεο:




α) η κατάθεση της διευθύντριας της Δνσης Πολιτικής Γης, ότι είχε ΡΗΤΗ εντολή από τον Μπασιάκο (μάλιστα ο δικηγόρος της λέει ότι προσκόμισε και αποδεικτικά. Θα μάθουμε ποια είναι;)
β) η κατάθεση των συμβούλων της ΚΕΔ ότι δεν ευθύνονται σε τίποτα και ότι το μόνο που έκαναν ήταν η εκτέλεση των υπουργικών αποφάσεων
γ) Αικατερίνη και Διονύσιος Πελέκης: "Κυβερνητική απόφαση τα συμβόλαια τα οποία επέσπευδε ο αρμόδιος υφυπουργός Αγρ. Ανάπτυξης και επόπτευε κατά την κοινή υπουργική απόφαση ο Γενικός Γραμματέας. Υπό τα δεδομένα αυτά τα συμβόλαια θα εγένοντο οπωσδήποτε, διότι το ήθελε και το Δημόσιο και η Μονή και συντάχθηκαν για να υλοποιηθεί ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ" !!!!
Και αυτά τα στοιχεία, όπως επισημαίνουν στο ρεπορτάζ "είναι μέρος των στοιχείων", όχι όλα...

Εδώ, να θυμίσω σε όλους μια παλιά συνέντευξη του Θανάση Ξυνίδη που είχε πει χαρακτηριστικά: "Σε ένα μεγάλο καβγά τα βατράχια την πληρώνουν, τα βουβάλια σπάνια"
Ο Θ. Ξυνίδης ήταν Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Ξάνθης την κρίσιμη περίοδο (και πριν και μετά τις εκλογές του 2004) και δεν καταλάβαινε ούτε από ΠΑΣΟΚ, ούτε από Ν.Δ.. Πάλευε για τα συμφέροντα της περιοχής του:
"Έχω την γνώμη ότι είναι τόσο σοβαρό το περιβάλλον στο οποίο θα κληθούν να απολογηθούν γιατί μιλάμε για βαριές κακουργηματικές πράξεις, όπου εκεί δεν μπαίνει πια θέμα να προστατεύσω αυτόν που μου έδωσε την εντολή, αλλά να προστατέψω τον εαυτό μου. Όταν θα συζητιέται και θα είναι στον προθάλαμο ενός ανακριτικού γραφείου για το αν θα προφυλακιστεί ή όχι, ή αύριο σε ένα σκαμνί δικαστηρίου για το αν θα φυλακισθεί ή όχι, θέλω να πιστεύω ότι θα πουν αυτά τα οποία πρέπει να πουν. Εάν δεν το πουν και εκεί, τότε είναι άξιοι της τύχης τους".

Νομίζω ότι ήρθε αυτή η ώρα και τα στόματα άνοιξαν, για αυτό και τα νέα στοιχεία...

ΥΓ. Απορώ με αυτούς εκεί στο MEGA, πως κάνουν τέτοιο ρεπορτάζ. Τον Ιωάννη τον ρώτησαν; Δεν βλέπουν ότι έτσι καίνε όλη την επιχειρηματολογία του;


Δεν υπάρχουν σχόλια: