Τρίτη 12 Μαΐου 2009

"Στο νοσοκομείο ο Οικ. Πατριάρχης λόγω κρυολογήματος"

http://troktiko.blogspot.com/
"Το νοσοκομείο της Κωνσταντινούπολης επισκέφθηκε σήμερα ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ. Βαρθολομαίος, ο οποίος εδώ και μια εβδομάδα ταλαιπωρείται από μια ήπια μορφή κρυολογήματος.

Οι ιατροί του νοσοκομείου της Κωνσταντινούπολης, εξέτασαν... τον Προκαθήμενο της Ορθοδοξίας ώστε να δουν σε τι στάδιο βρίσκεται το κρυολόγημα, αλλά και αν ο κ. Βαρθολομαίος χρήζει ιατρικής παρακολούθησης.



Τελικά οι θεράποντες ιατροί μετά τα αποτελέσματα των εξετάσεων, συνέστησαν στον Οικουμενικό Πατριάρχη κ. Βαρθολομαίο για προληπτικούς λόγους να παραμείνει στο νοσοκομείο, καθώς και για να παρακολουθούν την πορεία της υγείας του.



Επίσης υψηλόβαθμο στέλεχος του Οικουμενικού Πατριαρχείου μιλώντας στο Πρακτορείο Εκκλησιαστικών Ειδήσεων "Romfea.gr", τόνισε ότι "Ο Οικουμενικός Πατριάρχης, είναι πολύ καλά και δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας, αυτές τις μέρες θα επιστρέψει και πάλι στα καθήκοντα του".


Τέλος, μας ενημέρωσε πως «η προγραμματισμένη για αύριο συνεδρία της Αγίας και Ιεράς Συνόδου του Οικουμενικού Πατριαρχείου, αναβλήθηκε»."

http://www.romfea.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=2423&Itemid=1


Δεν υπάρχουν σχόλια: