Τρίτη 12 Μαΐου 2009

Αβραμόπουλε, Παυλόπουλε δεν ντρέπεστε; Γιατρέ Αλαμάνο (ΚΑΤ), είσαι επιστήμονας και έδωσες τον όρκο του Ιπποκράτη;

http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/

Ο Αβραμόπουλος, ο νεκροθάφτης της δημόσιας υγείας και πλασιέ των ιδιωτικών κλινικών, κάνει τα ρουσφέτια του Παυλόπουλου, ναι του «καθηγητή» Συνταγματικού Δικαίου παρακαλώ, του θεσμοφύλακα της διαφάνειας, της αξιοκρατίας της τήρησης του Συντάγματος!
Αβραμόπουλος-Παυλόπουλος: «Στον αγώνα χωρισμένοι στη μάσα ενωμένοι»!
Εκτελεστής, μέσο ένας ιδιώτης (με την έννοια που προσδίδει στο λεξικό του ο Μπαμπινιώτης), ο «γιατρός» (sic!) του ΚΑΤ Γιάννης Αλαμάνος!
Θέμα: Επιλογές για Επιμελητές Α΄ (αναισθησιολόγους) στο ΚΑΤ.
Εισηγητής ο Ιωάννης Αλαμάνος… ο «επιστήμονας» που έδωσε τον όρκο του Ιπποκράτη… που θέλει να λέγεται ΓΙΑΤΡΟΣ και δεν φοράει φερετζέ!
Η «πρώτη των πρώτων» Αθανασία Παυλοπούλου (τι ξέρεις καθηγητή του Συνταγματικού Δικαίου για τη συνονόματη; Μήπως, ανιψιά;)!
Ο «επιστήμονας» κριτής Αλαμάνος, εισηγείται: Για σπουδές, ειδικότητα στο Βέλγιο παρακαλώ, Βαθμολόγηση Εκπαιδευτικού έργο 15 (άριστα δηλαδή, η ανώτερη «βαθμολογία»).
Οι επόμενοι;
7,94 γιατί έκανε ειδικότητα στο ΚΑΤ, (ξέρεις «κύριε» Αλαμάνο τι σημαίνει και πως αξιολογείται η ειδικότητα αυτή στο Νοσοκομείου που προσφέρεις υπηρεσίες; Τι υπηρεσίες άραγε;)
"Το
Γ.Ν. Αττικής "ΚΑΤ" αποτελεί ισχυρή παρουσία στο χώρο της παροχής υπηρεσιών νοσοκομειακής περίθαλψης…", λένε…
Αλλά, μάλλον ο εισηγητής Αλαμάνος, ενημερώθηκε πόσο καλύτερα εκπαιδεύεται κάποιος στο Βέλγιο από τους υπουργούς και θεωρεί το ΚΑΤ Νοσοκομείο 7ης (
και βάλε) κατηγορίας, υποβαθμισμένο, χωρίς επιστήμονες... δεν εκπαιδεύονται σωστά οι γιατροί στο ΚΑΤ... (γιατί δεν πάς στο Βέλγιο Αλαμανό;) και «μειώνει» κατάλληλα τους ατυχείς…
Σε κανένα άλλο «κριτήριο» δεν μπόρεσε ο επιστήμονας να παρακάμψει την πραγματικότητα και διάλεξε το χειρότερο και οφθαλμοφανές, ακόμη και για εμάς τους ανίδεους…
Αν υπήρχε Δημοκρατία, οι υπουργοί θα ζητούσαν -τουλάχιστον- δημόσια συγνώμη…
Αν ο Αλαμάνος τιμούσε τον όρκο του Ιπποκράτη, δεν θα ξαναπατούσε στο ΚΑΤ…
Αλλά, εδώ κλέβουν ρασοφόροι, υπουργοί και τίποτα δεν κουνιέται!
Μάλιστα, ο καταλληλότερος καθάρισε και πήρε η σύζυγός του διδακτορικό στην Ιατρική, πριν γίνει γιατρός, με τέτοια ρουσφετάκια θ’ ασχοληθούμε…
Κορόιδα γιατροί τρέξτε για αξιοκρατίες και κουραφέξαλα… για την ξεφτιλισμένη δεξιά με τους ξεφτιλισμένους υπουργίσκους της!


Δεν υπάρχουν σχόλια: