Δευτέρα 27 Ιουλίου 2009

Επιστολή κεραυνός 16 γαλάζιων στελεχών της Λάρισας προς το Μαξίμου

Επιστολή κεραυνός 16 γαλάζιων στελεχών της Λάρισας προς το Μαξίμου. Κάνουν λόγο για ανεξήγητη αδράνεια μετά τις ευρωεκλογές και αρχές που δεν έγιναν πραγματικότητα. Καλούν τον πρωθυπουργό σε εκκαθάριση του πολιτικού σκηνικού από πρόσωπα και αλαζονικές συμπεριφορές που προσβάλλουν και απωθούν τους πολίτες.
Επικροτούν την επιστολή ο βουλευτής Μάξιμος Χαρακόπουλος και ο αγροτοσυνδικαλιστής Θανάσης Κοκινούλης.

«Περιμένω σαρωτική κίνηση από τον πρωθυπουργό αλλιώς τα πράγματα είναι απλά - θα περάσουμε στην αντιπολίτευση», τόνισε στον flash 96 ο Θανάσης Κοκκινούλης. Ο γαλάζιος αγροτοσυνδικαλιστής πρόσθεσε πως ο Κώστας Καραμανλής «πρέπει να βάλει γκολ από τη σέντρα - εάν χρειαστεί να κάνει μετεγγραφές από την κοινωνία».

Πολιτικός καύσωνας φουντώνει τα σενάρια για πρόωρη προσφυγή στις κάλπες με αφορμή την εκλογή προέδρου της Δημοκρατίας. Η κυβέρνηση μάλιστα, προσπαθεί να «διατηρηθεί», το θέμα της προεδρολογίας στην επικαιρότητα, κατηγορώντας το ΠΑΣΟΚ οτι δεν σέβεται το Σύνταγμα. «Αντιφάσκει το ΠΑΣΟΚ με τον πρόεδρο» υποστηρίζει στην εφημερίδα «Τα Νέα» ο Προκόπης Παυλόπουλος.
«Πολιτικό και όχι συνταγματικό το πρόβλημα στη χώρα μας», επισημαίνει στην εφημερίδα «Ελευθεροτυπία» ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπακωνσταντίνου.


Την ίδια ώρα εντείνονται τα σενάρια και για ανασχηματισμό λίγο πριν από την διεθνή έκθεση Θεσσαλονίκης. Ωστόσο οι αλλαγές, σύμφωνα με πληροφορίες, θα είναι περιορισμένες και θα αφορούν κυρίως μετακινήσεις υπουργών.
.nooz

Δεν υπάρχουν σχόλια: