Δευτέρα 27 Ιουλίου 2009

Σύμβουλος του Προβόπουλου η Μαρία Σωτηρίου! Καλά που δεν έβαλαν τον Τρομπούκη στη θέση του Γιάννη Αγγέλου!


press-gr.blogspot.com

.Από τον Σπύρο Καπαδάκο

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ
,
Διαβάζω τις εφημερίδες και βλέπω ότι στα ρεπορτάζ τους για τους πολιτικούς καβγάδες και τις παρενέργειες στην Αιτωλοακαρνανία από τη σύλληψη των απαγωγέων του Περ. Παναγόπουλου αναδημοσιεύουν, με μεγάλη καθυστέρηση, στοιχεία που αποκαλύφθηκαν για πρώτη φορά από αυτό το blog (δεν είναι τυχαία πρώτο και με διαφορά...).
Σήμερα λοιπόν θα σας αποκαλύψω αποκλειστικά κάτι ακόμη. Την κ. Μαρία - Κυβέλη Σωτηρίου (την πρώην δήμαρχο Αμφιλοχίας και συνεργάτη του Μ. Σαλμά που είχε στο συνδυασμό της τον Γ. Τρομπούκη) την είχε και Σύμβουλο Διοίκησης ο τότε Διοικητής της Εμπορικής Τράπεζας (και νυν Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος) Γεώργιος Προβόπουλος.
Για του λόγου το αληθές ιδού και το έγγραφο (κάντε κλικ επάνω για να μεγαλώσει) με ημερομηνία 30 Σεπτεμβρίου 2005 που την όρισε, με την υπογραφή του, Σύμβουλο Διοίκησης σε θέματα Υποστήριξης της Μονάδας Ανθρώπινου Δυναμικού, Νομικής και Τεχνικής Υποστήριξης.
Θυμίζω και την προηγούμενη αποκάλυψη μας ότι...
η κ. Σωτηρίου, επίσης με την υπογραφή του κ. Προβόπουλου, είχε προαχθεί "κατ' εκλογή" μέσα σε ένα χρόνο, μόλις έγινε η ΝΔ κυβέρνηση, σε Υποδιευθύντρια και στη συνέχεια σε Διευθύντρια της Εμπορικής Τράπεζας. (Διαβάστε εδώ το σχετικό ρεπορτάζ με τα άλλα έγγραφα που είχαμε αποκαλύψει).


Δεν υπάρχουν σχόλια: