Δευτέρα 27 Ιουλίου 2009

Υποθηκεύεται το μέλλον των Κομοτηναίων


Τέσσερα καινούργια δάνεια θα πάρει ο Δήμος Κομοτηνής
Η δημοτική αρχή της Κομοτηνής το πήρε απόφαση και αρχίζει να δανείζεται με την πρώτη ευκαιρία. Την Τετάρτη 29 Ιουλίου, συνεδριάζει το δημοτικό συμβούλιο με τα πρώτα τέσσερα θέματα της ημερήσιας διάταξης να αφορούν δάνεια που θα πάρει ο Δήμος Κομοτηνής ή οι δημοτικές επιχειρήσεις! Πιο συγκεκριμένα δάνειο θα πάρει η δημοτική αρχή για να αποπερατώσει τις νέες κερκίδες του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου, για την κάλυψη της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου της νέας δημοτικής επιχείρησης «ΟΡΦΕΑΣ», δάνειο για την ΔΕΥΑΚ και τέλος δάνειο για τον ίδιο τον Δήμο Κομοτηνής (κλικ στα έγγραφα).

«Ανάπτυξη» με δανεικά λοιπόν στην Κομοτηνή!!! Προσπάθεια του Δημήτρη Κοτσάκη να αναπτύξει μια πόλη, υποθηκεύοντας όμως το μέλλον των ανθρώπων της. Τα δάνεια του σήμερα, σημαίνει με απλά λόγια, ότι οι επόμενες τέσσερις ή πέντε διοικήσεις του δήμου Κομοτηνής, θα πρέπει να πληρώνουνε για 20 χρόνια, δηλαδή εμείς, οι απλοί πολίτες. Με λίγα λόγια, για να κάνει σήμερα την πολιτική του ο Δημήτρης Κοτσάκης ζητάει από τις επόμενες τέσσερις ή πέντε διοικήσεις του δήμου να πληρώνουν επί 20 χρόνια την δική του «αναπτυξιακή πολιτική». Αυτό το «όραμα» δεν έχει προηγούμενο στα ελληνικά αναπτυξιακά δεδομένα της αυτοδιοίκησης!!!
Άλλωστε, ο καλός νοικοκύρης, όπως διαμηνύει για τον εαυτό του ο δήμαρχος Δημήτρης Κοτσάκης, φαίνεται από τον λογαριασμό του στην τράπεζα. Ο Δήμος Κομοτηνής πολλούς λογαριασμούς άνοιξε … αλλά όλοι χρεωστικοί είναι!!!
Διαβάστε το ρεπορτάζ της εφημερίδας Ελεύθερο Βήμα, εδώ…

piazzadelpopolo

Δεν υπάρχουν σχόλια: