Δευτέρα 27 Ιουλίου 2009

Κάποιοι ψάχνουν και… ψάχνονται για την επόμενη ημέρα…





Η απραξία που εμφανίζει η Κυβέρνηση, αλλά και η ανυπαρξία ουσιαστικής δράσης εκ μέρους της αντιπολίτευσης, δημιουργεί ένα κενό, η ύπαρξη του οποίου ανησυχεί πολλούς….

Ήδη, σύμφωνα με πληροφορίες μας, βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη κίνηση προβεβλημένων και ως εκ τούτου πολύ γνωστών προσωπικοτήτων εκτός πολιτικής, (και τώρα και στο παρελθόν, για αποφεύγονται παρεξηγήσεις) που ψάχνουν για την επόμενη μέρα.

Η έρευνα δεν γίνεται τόσο σε επίπεδο ιδεολογικό, όσο σε…προσωπικό.

Με άλλα λόγια, αναζητείται πρόσωπο ή πρόσωπα που θα μπορέσουν να ηγηθούν μιας προσπάθειας να βγει η χώρα από το τέλμα στο οποίο, κατά την άποψή τους, βρίσκεται..

Το κύριο πρόβλημα, σύμφωνα με όσους γνωρίζουν, είναι η έλλειψη πολλών επιλογών, καθώς οι περισσότερες προτεινόμενες προσωπικότητες προέρχονται και προβάλλονται είτε από την… «εξέδρα» είτε από τα…αποδυτήρια….

Μάλιστα, ο δεύτερος χώρος -τα αποδυτήρια- αντιμετωπίζεται από τους σοβαρούς της προσπάθειας (γιατί υπάρχουν αρκετοί και, μάλιστα, χωρίς ταπεινά κίνητρα) με αρκετή καχυποψία, καθώς γνωρίζουν πώς κάποιοι από τον χώρο αυτό, ευθύνονται για την σκηνοθεσία της «προσβολής στο κοράνι» απ’ τον αστυνομικό, την οποία ακολούθησαν τα γνωστά επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας και όχι μόνο…..

Η κίνηση δεν είναι σε γνώση πολλών, αλλά αρκετοί πιστεύουν πώς θα γίνει δεκτή (αν και εφόσον ευοδωθεί και εκδηλωθεί) θετικά από τους Πολίτες αν, βέβαια, κατορθώσει να σπάσει το φράγμα σιωπής, πού αναμένεται να προσπαθήσουν να δημιουργήσουν τα συμφέροντα που ελέγχουν τα κατεστημένα ΜΜΕ.

Το μέλλον- και όχι το πολύ μακρινό- θα δείξει….Εκεί, προς το τέλος του καλοκαιριού…..

Σάτων


newstrap.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: