Πέμπτη 23 Ιουλίου 2009

Δήλωση Γιώργου Παπακωνσταντίνου σχετικά με την ομιλία του κ. Καραμανλή, σε εκδήλωση του Ινστιτούτου Δημοκρατίας "Κωνσταντίνος Καραμανλής"


O εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Παπακωνσταντίνου, σχετικά με την ομιλία του πρωθυπουργού, Κ. Καραμανλή, σε εκδήλωση του Ινστιτούτου Δημοκρατίας «Κωνσταντίνος Καραμανλής», με αφορμή τα 35 χρόνια από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Με την σημερινή του ομιλία σε εκδήλωση του Ινστιτούτου Δημοκρατίας «Κωνσταντίνος Καραμανλής», με αφορμή τα 35 χρόνια από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας, ο πρωθυπουργός επιβεβαίωσε τον κομματικό χαρακτήρα αυτής της εκδήλωσης.

Απροκάλυπτα προσπάθησε να ταυτίσει την Δημοκρατία και τους θεσμούς με το προσωπικό του συμφέρον και αυτό της παράταξής του. Να εντάξει το πρόσωπο και το θεσμό του Προέδρου της Δημοκρατίας σε στενές κομματικές σκοπιμότητες.

Δεν θα τον ακολουθήσουμε σε αυτό τον δρόμο. Παραμένουμε σταθεροί στην υπεράσπιση και στον σεβασμό του θεσμού του Προέδρου της Δημοκρατίας, τον οποίο ο σημερινός Πρόεδρος άξια εκπροσωπεί.

Ταυτόχρονα, θα δώσουμε την ευκαιρία στους πολίτες να επιβεβαιώσουν στην κάλπη, ότι θέλουν τον ίδιο Πρόεδρο αλλά μια διαφορετική κυβέρνηση.



Δεν υπάρχουν σχόλια: